עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט

2. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

3. עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by e_kosho,

לחברי הפורום שלום, לאחר שניסית מספר פעמים בלתי מבוטל לתפעל את הבעיה הנ"ל אני פונה אליכם. כחודש שהמחשב שלי עושה RESET לעצמו ללא הודעה מוקדמת ומופיע מסך כחול ועליו ההודעה BEING DUMPED OUT OF PHISICAL MEMORY עשיתי UNINSTALL לכל התוכנות החדשות שהתקנתי פיניתי מקום ב HARD DISK כמו שההודעה אומרת אך דבר לא עוזר המחשב כאילו אקראית ממשיך בשלו, פעם שניות אחרי ההפעלה ופעם מספר שעות. איני משתמש בתוכנות שלוקחות זיכרון רב או בכלל זולת SKYPE ו MESSENGER. אשמח אם תתדעו לספק תשובה שיכולה לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית לפני שאני בחוסר ברירה מתקין WINDOWS מחדש או לחילופין תכירו אתר שבו ניתן למצא תשובה לבעיה. בתודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by iz,

אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Jetleg,

איך אני מפעיל את הווינדוס במצב Safe Mode?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by mDs,

לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. שלום לכולם. לחבר שלי נעלמה לפתע השורת הטקסט (תמונה מצורפת) של החיפוש. על המחשב מותקן XP SP2 . ניסתי לבצע חיפוש גם ב-SAFE MODE אבל מופיעה אותה תמונה. ניסיתי לבטל גם את ה-THEMES SERVICE בלוח הבקרה אבל ללא הצלחה? כמו כן יש לציין כי לא הותקנה כל תוכנה חדשה לפני שזה קרה. למישהו יש רעיון? תודה רבה, אביעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...

14. אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by tgen,

רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by rasta54,

אני מקבל שגיאה באמצע התקנה : setup cannot copy the file:wmilib.sys יש לי אפשרות ללחוץ רק על esc=דילוג או F3 לצאת מההתקנה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by lordgod,

קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Yaniv.E,

איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by mataneli,

אני משתמש בXP..ואינני כל כך מרוצה מיממנו..וברצוני לעבור ל2000 האם הוא משתלם יותר מבחינת בטיחות,עבודה. וכו'.? ואם שווה לעבור אליו.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.