עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by MaoR_KilleR,

אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום וחג שמח, ברשותי MSN Messenger 8.1, ו sp2 לתפארת ווינדוס!!! הבעיה היא, שכאשר מתקבל קובץ mp3 כלשהו דרך המסנג'ר, אני מקבל הודעה שווינדוס חסם את הקובץ, ואני גם לא יכול למצוא אותו בשום מקום, כאילו הוא מעולם לא התקיים. ובכן, חברה...הצעות?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by yanivsk,

מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by boss,

משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]

8. Started by coorva,

ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by MATOK,

יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום . יש לי שאלה לגבי תקיות , נניח אני מעביר תקיות מ disk on key למחשב ובדיסקטופ וזה מראה לי שגיאה שם ארוך מדי אתה לא יכול להעביר ואומנם בכונן d זה מעביר חלק , אבל יש עם זה עוד בעיה שאני משנה שם פתאום הערך של התקייה קופץ מ47 מגה ו 447 קילובייט איך זה יכול להיות משהוא מוזר במחשב ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

12. עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by e_kosho,

לחברי הפורום שלום, לאחר שניסית מספר פעמים בלתי מבוטל לתפעל את הבעיה הנ"ל אני פונה אליכם. כחודש שהמחשב שלי עושה RESET לעצמו ללא הודעה מוקדמת ומופיע מסך כחול ועליו ההודעה BEING DUMPED OUT OF PHISICAL MEMORY עשיתי UNINSTALL לכל התוכנות החדשות שהתקנתי פיניתי מקום ב HARD DISK כמו שההודעה אומרת אך דבר לא עוזר המחשב כאילו אקראית ממשיך בשלו, פעם שניות אחרי ההפעלה ופעם מספר שעות. איני משתמש בתוכנות שלוקחות זיכרון רב או בכלל זולת SKYPE ו MESSENGER. אשמח אם תתדעו לספק תשובה שיכולה לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית לפני שאני בחוסר ברירה מתקין WINDOWS מחדש או לחילופין תכירו אתר שבו ניתן למצא תשובה לבעיה. בתודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...

19. יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by rap_tr,

נתקלתי בתופעה מוזרה הרבה מהמוזיקה שיש לי ב-HD לא עובדת בWIN7 (כלומר,ב-WMP12 זה לא עובד,אבל ב-11 זה כן) מישהו נתקל בתופעה? יודע לתקן? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. Started by uzi230,

המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. (אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.