עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

2. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by niva401,

האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by emperor,

שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by avirama85,

שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by TheGama,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by FlyBoy,

אני רוצה לבטל את האפשרות הזאת..אני מעונין שאני יכבה את המחשב עם הלחצן . כאשר אני יעשה shutdown הוא יגיע לחלון שיגיד לי שכרגע זה בטוח לכבות את המחשב,או מה שזה לא אומר בwinxp pro איך עושים את זה..????

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by kotel,

http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שלום, מישהו מכם אולי יודע איפה ניתן למצוא את הקובץ של התמונות שיש ב LOGON SCREEN או בתפריט START? או יותר נכון אץ התמונות שמגיעות עם ה WINDOWS שניתן לשים באותן מקומות. (ז"א בתמונה של היוזר) אני יודע שהשאלה היא טפשית מעט אבל אשמח לקבל תשובה...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Ac1D,

טוב, אז החלטתי שכשאני מקבל את המסך LCD החדש שלי[בע"ה, 1/7], אני מתקין Vista. מפרט: Intel P4 2800MHZ MSI 865PE Neo-2 Platinum-Edition 512x2 DDR 400MHz ATi Radeon X800GTO 256MB&BIT GDDR3 והמסך החדש שלי יהיה כנראה 22", רחב. אז ככה. אני חשבתי להתקין VistaUltimate..[אמ.. 32 ביט כמובן], אבל האם באמת צריך את זה? ה-Home פרימיום לא יספיק?, אני לא דואג בקשר להרצה, הם שניהם רצים יפה על הקופסא שלי. ^^ והאם יש תמיכה לשתי המשחקים האלה ב-Vista: Guild Wars. CS: Source. תודה מראש, יונתן.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by moshon,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?

15. אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by nore0,

איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by guysfa,

איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by guyl3,

שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by slim_shady,

יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Santa,

לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by e.s,

יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by duzap,

איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.