עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eranir,

שמתי לב במקרה לפני מספר ימים שהפיירוול של ווינדוס כבוי, ובאחד הצ'קבוקסים מסומן כי אני משתמש בפיירוול אחר ולכן כביכול כיביתי אותו. מכיוון שאין סיכוי שאני סימנתי זאת, רציתי לדעת אם יש רעיון כיצד זה קרה. כעת הבעיה היא שאין באפשרותי להחזיר את הפירוול למצב ON, כל הצ'קבוקסים הרלוונטיים "אפורים" ולא נגישים. איך לעזאזל אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by cozmo,

מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by davidz85,

יש לי בעייה קטנטנה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .. פתאום משום מה, כשאני עושה חיפוש דרך הBAR הקטן הזה של ויסטה (והדי שימושי יש לציין), יש קווים כאלה כאילו זה לינקים, ואני בטוח ב-100 אחוז שלפני כן זה לא היה ככה. (סה"כ פירמטתי את המחשב לפני משהו כמו שבועיים). יש למישהו מושג איך לתקן את זה שלא יהיו הקווים המעצבנים האלה? תמונה מצורפת. נ.ב אני לא משוגע אני פשוט פדנדט וזה מציק לי בטירוף. [attachment deleted by admin]

5. מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by hagay21,

איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by nir_varon,

שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. 1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. http://img124.imageshack.us/my.php?image=1971tp6.jpg תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by gabi_y,

היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה כאשר אני מנסה לראות נגיד תקציר של שערים באתר ערוץ ספורט 5 אני לא רואה הנה הקישור: http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=21595〈=he הוא כותב לי conecting to media ואחר מכן לא קורה שום דבר ררסומות פלאש באתר כמו וואלה אני רואה רגיל!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by WaRez.,

אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by udist,

יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by ye_3333,

שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by avirama85,

שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים