Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הטקסט של האיקונים על הדסקטופ. הרצתי חיפוש באתר ולא מצאתי אף דיון. אין עושים את זה? חחח סליחה על הבורות ^^ אני פשוט לא מתעסק בעיצוב הרבה...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשעושים SWITCH USER בווינדוס XP, נגן המדיה (אצלי זה REAL PLAYER) מפסיק לנגן. איך מבטלים את זה? משני מאמרים שמצאתי אני מניח שניתן לעשות שינוי ברג'יסטרי - איך עושים את זה? המאמרים: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;294855 http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/apcompat/apcompat/test_your_application_with_fast_user_switching.asp ???
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, את התקנת מערכת ההפעלה במחשב שלי לא אני ביצעתי, אלא אדם אחר. אותו אדם כתב ג'יבריש על המקלדת כשהתקין את המערכת והדבר מציק לי מאוד, מפני שארצה לראות את שם משפחתי או כל דבר אחר שאחליט עליו, במקום... מה גם שתוכנות אחרות שעל המחשב "מקבלות את המידע" ונפתחות תחת השם הקיים, כולל כתובות הפקס וכו'... הדבק מאוד-מאוד מציק לי ונאמר לי שאוכל לשנות את השם גם מבלי לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. התוכלו לעזור לי בנושא ולהדריך אותי כיצד לשנות את השם המעצבן? התמונה עם סימון הבעיה: http://img163.imageshack.us/my.php?image=untitled6hr.jpg בתודה, מתחילון.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. משום מה פתאום זה החל לקרות. אני יוצר מכתב חדש, מחליט לכתוב בגופן גודל 14 למשל, אכן מוצג גודל 14 בחלונית,הסמן הופך לגדול יותר, אבל כשאני מתחיל לכתוב הגופן נכתב בגודל ברירת המחדל -12. האם מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-