עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guysfa,

איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?

3. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by mazoneli,

העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by shacharoren,

אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by ETB,

יש לי מערכת הפעלה מסוג win XP sp1 עם כול ההדכונים הקריטים. ויש לי מספר בעיות ממש מציקות עם הדפדפן: 1. לפעמים בזמן שאתר מסויים עולה, כל האתר קופה, זאת אומרת כל הלינקים והתמונות לא עולות, רק שאני עושה ריפרש הדף חוזר לפעול נורמלי, זה לא שהאקספלורר נתקע, אלה פשוט כל הלינקים חסומים, והדפדפן בתפקד כרגיל. זה קורה לעיתים תקופות. 2.לפעמים שאני רוצה לראות סרטונים בwindows media player בתוך הדפדפן או באופן חיצוני, האקספלורר נתקע, ואז נסגר. 3.יש באקספלורר search bar מעצבן של iserch , שגם השטלת לי על אתר הבית.ואני לא מצליח למחוק אותו משם בכל דרך, אבל הוא עדיין נשאר שם, גם דרך spybot. עשיתי מלא סריקות לוירוסים. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by mostwanted,

הבוקר כשקמתי היו המון הודעות באנטי וירוס שלי שתקפו אותי הכל נדפק והייתי צריך להתקין את הדרייורים מחדש האנטי וירוס מסרב לפעול ויש לי את הבעיה הזאת עכשיו (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by Omerole,

שום כונן חיצוני שאני מחבר לא עובד,בXP הכל עבד ובויסטה 64 של חבר שלי זה גם עובד, לא צריכה להיות בעיית דרייברים בכלל עם החומרה הזאתי.. וזה פעם עבד ועכשיו שום דבר לא עובד...אין שום אתר באינטרנט שמספק דרייברים כמו שצריך,אז אל תשלחו אותי בבקשה לשם.

13. לא נראה לי שיהיה פה קסם. בסוף נראה לי שVISTA 32 או XP 32 ישארו. אני לא נוגע ב 64 של VISTA כל עוד אין תמיכה בדרייברים נורמלי. ממש ביזיון. השאלה אם הSP1 יסדר משהו?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שאלתי שאלה זו לפני יותר משבוע בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שזה פורום מתאים יותר. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדוס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו. שאלה נוספת: כיצד לגרום שהגדרות GPEDIT יוחלו רק על GROUP מסויים ולא על כל המשתמשים במחשב? עשיתי חיפוש ומצאתי תשובות רק לWINDOWS 2000 ולא לXP.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. http://pixblog.members.winisp.net/blogpix/viewer/viewer_1.jpg http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/vista/rtm/imageview.jpg תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by K0sTa,

תגידו מתי יוצא וינדוס חדש של מקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. Started by mr. president,

אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות

21. Started by mmMigy,

השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. היי חברים. פתאום אני רואה (אחרי שאגלשתי או שיחקתי אני חושב) שהוינדוס עשה לי מיקס שלם בסמלים שעל שולחן העבודה כל מיני קיצורי דרך שלא קשורים להפעיל את הקובץ הוא החליף הקיצר באלגן שלם. עכשיו כשאני מכנס למאפיינים של משהו יש את הסמל של האמיתי. זקוק לעזרה נואשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים