Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???
-
שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרודפת אותי המון זמן (אולי יותר משנה) , המערכת הפעלה Windows XP לעיתים קרובות נתקעת וכדי לשחרר אותה ושתצא מהתקיעה אני צריך להגיע למנהל המשימות דרך צירוף המקשים CTRL+ATL+DEL ולסגור את הקובץ EXPLORER ולהפעיל אותו שוב ואז המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות והתקיעה הבאה כבר צפוייה וככה זה כל הזמן עד שאני הולך לישון. ניתן לאמר שהבעייה ממש קבועה , ז"א גם אם אני מפרמט ואחרי כל התקנת התוכנות והדרייברים אני מתחיל להישתמש במחשב והבעייה חוזרת. הבעייה מוכרת למישהו? יש לה פתרון? אני כבר "התרגלתי" לשחרר את המחשב מהתקיעה החוזרת ואמרתי לעצמי "אולי נשנה את ההרגל המעצבן הזה". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כשאני עושה עדכון של הווינדוס הוא מבקש לעשות ריסט בסיום.. אני אומר לו כן וכשהוא עושה את הריסט עולה הווינדוס עם מסך כחול שאומר ש ntdll חסר.... יש למישהו עצות? |(חוץ מלא לעשות עדכון לווינדוס חהחהחה =\ )
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נדבק לי משהו לאקספלורר שמעלה עם פתיחת האקספלורר פרסומות, מעצבן! יש לציין שזה היה בדיוק אחרי שהתקנתי את MSN PLUS , גם כן מחקתי את התוכנה וזה עדיין נשאר יש דרך להפתר מזה? הרצתי את התוכנות ADAWARE ו XOFTSPY לא עזר כלום בתודה MANORR
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני רציתי לדעת אם תוכנה Windows xp sp2 זה יותר טוב מאשר מWindows xp.... מה אתם אומרים כך? אם Windows xp sp2 זה מעולה מה זה עוזר למחשב ? אשמח לשמוע את התשובתכם...
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה???? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נערך: טוב מסתבר שלא, הוא מבקש סרוויס פק קודם, ניתן לסגור תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-