עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tom222,

שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222

2. אחר צהריים טובים לכולם. היום פתחתי את הדפדפן שלי (Avant browser), וראיתי שיש בשורת הכתובות 4 כתובות של <צונזר>, ובכלל לא נכנסתי לזה! אז עשיתי בtools את הפקודה Clear all records, וחשבתי שבזה המבוכה תמה. אבל שהקשתי את האות s בשורת הכתובות עדיין מופיעות ארבע כתובות, הפעלתי את Spybot search & destroy 1.2, וAD aware 6 והם אומנם מצאו כמה spybots, אבל זה לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של וירוסים עם McAfee virus scan וNorton anti virus והם לא מצאו כלום. אנא עזרו לי בבקשה! זה קישורים מביכים ויש שם תמונות של אתם יודעים מה. דרך אגב הכתובות מופיעות גם בדפדפן ברירת המחדל IE 6 שבא עם הווינדוס XP. תודה לעונים :-[ עריכת המודר: אני יודע שזאת לא הייתה הכוונה, אבל לא נפרסם כ…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by motihada,

מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)

4. Started by PingLOst,

האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliXir,

This is my 2nd thread about this situation, because in the previous none helped me. I use windows XP pro and I got no hebrew, I know how to set that I will but it is just not working, the following pictures will say it all, if you know whats the mistake please tell me: http://planet.nana.co.il/elixir/1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/2.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/3.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/4.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/5.JPG Please tell me what to do in HEBREW. thanks! BY THE WAY, if the links doesn't work, copy paste it in the adress bar.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tal,

שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה

7. Started by idofr,

עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by someone,

מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by who_Cares,

לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה החדשה של Internet Explorer על WIN XP PRO, ומאז הוא לא עולה על חשבון משתמש שלא מוגדר כADMINISTRATOR. אני לא יכול להגדיר את כולם ADMIN כי אני לא סומך על אחיות שלי, הן עלולות לגרום לבעיות... מה אני יוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by someone,

יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by neil4,

איך אני עושה שכל פעם שאני אפתח חלון חדש זה ייפתח לי על המקסימום ולא בתוך איזה חלון קטן מהמקסימייזד? יש לי אקס פי אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…

13. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

14. Started by Ewingum,

במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Greave,

היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by tordek,

פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Shlumper,

אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by oren_vegas,

יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

19. יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

20. Started by Cranchh,

מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...

21. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by wow,

מה ההבדל בין ה-SP1 לבין ה-SP2? זה קריטי או לא?

23. Started by lzion,

שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by zvkel,

יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים