עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנסים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס- SENT לא מצאתי את מיקום התיקיה בה הם נשמרים וגם לא קיימתד דרך להעבירם באמצעות EXPORT הכוונה של כל הסיפור היא לגבות את הפקסים ששלחתי מחוץ לכונן C במקרה של תקלה וכד' , כמו שב- OUTLOOK אפשר לגבות את המיילים היוצאים באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיעה אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה OUTLOOK? אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (שאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו מכיר…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by danieln9,

היה לי XP PRO ועלה איזה ווירוס שלא העלה את הWINDOWS EXPLOER ופשוט לא עשה כלום אז ניסיתי לעשות REPAIR ואחרי זה בהתקנה ב34 דקות ניתקע 3 פעמיים אז עשיתי NEW INSTALATION והכל עבד עכשיו הווידוס שמותקן שנית עובד אבל איך אני מוקח את היישן שאין לי בו שימוש כי אחרי BOOT הוא שואל אותי ואני לא רוצה שישאל האם מחיקת התיקייה של WINDOWS תיפתור את הבעיה או שאני צריך לשנות איזה קובץ INI או משהו כזא שהוא בעצם הרשימה של המערכות הפעלה או שלימחוק איזה קובץ BOOT שמזוהה על מנת לעשות BOOT.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. היי, כשאני מכניס דיסק מוזיקה, אני לא מקבל את אפשרויות "ההפעלה האוטומטית" כמו כן כשאני מכניס DVD הוא מתייחס לכל הדיסקים כאילו הם DATA ביטלתי את אפשרויות הצריבה ב GROUP POLICY, כי חשבתי שזו הבעיה אך זה לא פתר אותה. יש לי צורב DVD של LG, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (ה RTM חוקי. אל תגיבו על זה בבקשה..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gilza,

מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

היי היה לי אייקון של mv2 player ולאחר שהתקנתי את ה ie7 החדש הוא פשוט נעלם והאייקון של ie תפס את מקטמו איך מחזירים אותו?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by assaf990,

בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by felixb,

שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.