עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amit22,

HOW THE FAST

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mordechai,

אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. Started by miki_michal,

היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.

5. Started by עדי נסטסה,

היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.

6. Started by Mr.wiz,

האים cpu usage זה בעצם system resources שניצא ב-performence?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MasterOr,

שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by Blue Omega,

אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  9. אותה בעיה שהייתה לפני הפירמוט עוד פעם קמה! אני יסביר בפירוט מה קורה , אני לוחץ על האייקון של IE6 ואחרי 2שניות הוא תוקע את המחשב ל2שניות ושניה אחר כך הדפדפן נפתח! גם כשאני לוחץ על "מפרט מחשב" של מישהו או כל מיני לינקים(רוב הלינקים לא עושים בעיות) זה גם לוקח איזה 3שניות! וזה מעצבן!!! מאוד! אני חייב לפתור את זה! זה משגע אותי , ניסיתי SPYBOT ואת כל התוכנות האלה... אז זה לא יעזור...

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by zeroone,

שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Spiritus,

כאמור יש לי תוכנה מאוד ישנה (92') שאני מנסה להריץ על XP ובלא הצלחה. התוכנה עובדת לי מצויין על המחשב הישן מאוד שלי ( MMX 200 64M SDRAM ). כמו שאני הבנתי מה HELP של התוכנה זה שהתוכנה עובדת ב expanded memory - EMS . איך אני מפיל את ה EMS ב XP ??? תודה מראש !!! ד"א מקש ימיני על קובץ הפעלת התוכנה וכניסה לטאב של הזיכרון לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TZ,

יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by mrraz,

בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. הבעייה היא כזאת (בעייה קצת טיפשית, אבל בכל זאת): מערכת ההפעלה היא 98. שינתי את הרקע בכמה מהספריות במחשב (ברגע שנכנסים לספרייה מסויימת, יש לה רקע משלה שאני קובע). יש לציין שזה נעשה בכונן D ולא ב-C (ב-C נמצאת מערכת ההפעלה). פירמטתי את כונן C והתקנתי XP. התוצאה היא: כל הרקעים ששיבצתי ב-98 נשארו על כנם (הרקעים בספריות של כונן D שלא פורמט). שאלתי היא: איך אני משנה את הרקעים שנעשו ב-98 באמצעות ה-XP? בדקתי את הנושא, ועד כמה שאני יודע, זה לא נעשה באותה הדרך. תודה רבה!

19. Started by Ran B,

בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eSLC,

אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by Acrios,

אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by naknir,

היי, יש לי שאלה שמאוד חשובה לי ואשמח אם תעזרו: אני הזמנתי מחברת הכבלים את החבילה של ה-Windows XP Home edition + וובקאם + מיקרופון-אוזניה. הווינדוז XP מגיע בגרסא עברית, דבר שלא כל כך משמח אותי מכמה סיבות: 1) הבנתי שיש לפעמים בעיות עם תוכנות/משחקים מסוימים כאשר שפת הממשק היא לא אנגלית enabled, תקנו אותי אם אני טועה או נסו לספק לי יותר מידע על כך אם אני צודק.... 2) אני רגיל לממשק אנגלית enabled. הסיבה העיקרית שהזמנתי את החבילה הזאת מהכבלים היא שכך תהיה לי מערכת הפעלה חוקית עם רשיון (שזה די חשוב, לפחות שהמערכת הפעלה תהיה חוקית) וכדי שאוכל לקבל התקנה של מערכת ההפעלה החדש + דרייברים למחשב החדש שלי בחנות שבה הזמנתי את המחשב, היות והם לא מוכנים להתקין במחשב מערכת הפעלה שאינה בעלת…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Ewingum,

אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by t d,

שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים