Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה, חלון ה windows features שלי ריק, פשוט אין כלום ברשימה... הוא טוען לי עם ה please wait כמה שניות, ואז לא מראה יותר כלום... ראיתי את הדף באתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/kb/931712) על הבעיה, אבל זה לא עזר לא sfc /scannow ולא שחזור מערכת. הרצתי גם בדיקה עם hijackthis והוא לא מצא כלום מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אני יכול לעשות? עריכה הבעיה נפתרה בעזרת מאמר נחמד שמצאתי http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/06/fix-blank-or-empty-list-in-vista-turn-windows-features-on-or-off-optionalfeaturesexe/ מחקתי את כל ערכי הרגיסטרי הפגומים ועכשיו הכל עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי windows update כבר כמה פעמים בניסיון להתקין את sp1 שהופיע שם,זה פשוט נכשל בהתקנה. יש רעויונות? רצוי לציין כמובן שזוהי גרסא מקורית שבאה עם המחשב הנייד. -שאלה נוספת שיש לי שהאמת לא ממש קשורה לראשונה:איך משנים להגדרות ברירת מחדל של הdesktop ותפריט ההתחל וכל מה שכרוך בכך? הוא השתנה במעט,ונראה לי שבגלל תוכנת ה tune up utilities הוא העביר את חלונות למצב high performence . תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מע' win_xp sp3 . לאחר ביצוע פעולת repair מהתקליטור המקורי מופיעה באופן קבוע הודעה :התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה.ההודעה נעלמת בלחיצה על ok כאשר אין כל תופעות לוואי נראות לעין. מה הסיבה להופעת הודעה זו וכיצד ניתן להפסיק אותה . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני נפטר מזה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעבר אני זוכר כי עובדי הוראה יכלו לקנות רישיון לווינדוס בזול ( או אפילו חינם). עכשיו כשאני מחפש באתר חותם אני רואה התייחסות רק לאופיס. האם זה השתנה או שאני מפספס משהו באתר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני משתמש במערכת הפעלה וויסטה,והתגלתה בעיה שאין באפשותי לראות אייקונים. לפי מה שזכור לי,בעיה זאת לא הייתה קיימת קודם. צירפתי תמונה של הבעיה,ואני מבקש מאוד שתעזרו לי לפתור אותה. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-