עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alons126,

מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...

3. Started by WildFire,

גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by snoopi,

שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by alons126,

ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idan23,

אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Aviv.H,

יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by Tal-T,

יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by et_gershon,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Tal-T,

אוקיי אני קונה מחשב חדש ללא מערכת הפעלה אז הנה השאלה אני מוריד מערכת הפעלה כרגע, XP, הבנתי איך לחלץ ומה לצרוב, עכשיו שאלה: אני פשוט צורב ומכניס למחשב שמעולם לא הייתה עליו מערכת הפעלה? ואז מתחילה ההתקנה ? ואפשר לצרוב את המערכת הפעלה על דיסק DVD?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנושא השדרוג, אשמח לתשובות מבעלי ניסיון ודאי ולא כאלה המשערים השערות. 1. במידה ויש לי מחשב בו מותקן ווינדוס 7 לא חוקי וברצוני כן לקנות מערכת הפעלה חוקית, האם אני יכול לשרדג ב 40$ ל Windows 8 החדש? 2. יש ברשותי לאפטופ אשר הגיע עם ווינדוס Vista חוקי אך בהמשך המחשב פורמט והותקן עליו ווינדוס 7 לא חוקי, האם ניתן בכל זאת לבצע שידרוג ל Windows 8? |(ברשותי הסיריאל המקורי לWindows Vista) 3. כיצד מורידים את מערכת ההפעלה לכונן USB? (האם צריך לפרמט אותו לNTFS או WIN32?) ומה ההבדל בין התקנה נקייה לאקטיביציה? מודה לכולם על העזרה מראש! Romano

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Home Premium 64 bit ואני שוקל לשדרג ל-Windows 8 Pro 64 bit העניין הוא שיש לי מחשב בעל כונן SSD ונשאר לי רק 57 ג"ב מקום פנוי. כמה מקום צפוי להישאר לי לאחר השדרוג לווינדוס 8 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by OHANA,

אני כל הזמן רואה ווינדוס ל32 bit ול64bit ואין ליממוגש מה ההבדל ביניהם ואיזה מהם מתאים למחשב שלי... אני אשמח לקבל הסבר בנושא...תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.