Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 2.5 ומאז שהתקנתי את הWIN7 עשיתי בדיקת הורדה וקיבלתי תוצאה של בסביבות ה100kb/s עם הXP הייתי מקבל 312 בממוצע מקווה שזה מתאים לפורום הזה... אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרודפת אותי המון זמן (אולי יותר משנה) , המערכת הפעלה Windows XP לעיתים קרובות נתקעת וכדי לשחרר אותה ושתצא מהתקיעה אני צריך להגיע למנהל המשימות דרך צירוף המקשים CTRL+ATL+DEL ולסגור את הקובץ EXPLORER ולהפעיל אותו שוב ואז המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות והתקיעה הבאה כבר צפוייה וככה זה כל הזמן עד שאני הולך לישון. ניתן לאמר שהבעייה ממש קבועה , ז"א גם אם אני מפרמט ואחרי כל התקנת התוכנות והדרייברים אני מתחיל להישתמש במחשב והבעייה חוזרת. הבעייה מוכרת למישהו? יש לה פתרון? אני כבר "התרגלתי" לשחרר את המחשב מהתקיעה החוזרת ואמרתי לעצמי "אולי נשנה את ההרגל המעצבן הזה". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-