Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
במחשב שלי יש 1024mb DDR. כברירת מחדל של הwindows הpage file בגודל 1535mb (פי 1.5). זה כמובן מיותר ואני רציתי להקטין אותו. קודם בחרתי no page file ואיתחלתי כדי שהwindows ימחק את הpage file. אח"כ לא משנה איזה ערכים אני שם (גם גודל התחלתי וגם גודל מקסימלי) אחרי איתחול הוא חוזר לגודל 1535mb. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. יש למישהו רעיון? עריכה: ד"א מערכת ההפעלה היא win XP pro SP1.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב המערכת לא עולה,רשום שם שהקובץ שנמצא ב WINDOWS:SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לא תקין,העניין הוא שאני זוכר שהשתמשנו בWIN98 הייתה אפשרות להעתיק את קובץ פגום מהדיסק אתחול לווינדוס ולהעלות את המחשב(אם למשל היה חסר קובץ HIMEM.SYS) השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את חלונות מבלי לפרמט בנתיים את המחשב? ראוי לציין ששיחזור המערכת לא עובד,כלומר הוא אפילו לא מצליח לבצע את זה...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב מהיכן אני יכול להוריד mshtml.dll version 6.0.2600.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. משום מה פתאום זה החל לקרות. אני יוצר מכתב חדש, מחליט לכתוב בגופן גודל 14 למשל, אכן מוצג גודל 14 בחלונית,הסמן הופך לגדול יותר, אבל כשאני מתחיל לכתוב הגופן נכתב בגודל ברירת המחדל -12. האם מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כול פעם שאני פותח תמחשב עולה וינדוס ולפני זה יש כול הזמן את האגף של הSWITCH USER לפני שאני נכנס ויש לי רק יוזר אחד... בבקשה תעזרו לי איך אני מבטל את זה . תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה, כשאני נכנס לעמוד אינטרנט שיש בו קול או וידאו אני לא שומע קול אלא רק רואה וידאו. זה קורה בכל האתרים. הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה היא ללכת למערבל עוצמת שמע ושם נוספת לי עוד אופציה עם שם הדף שבו אני נמצא (בנוסף לעוצמת רמקולים וצלילי וינדוס). כשאני מגביר שם את האופציה של דף האינטרנט הכל פועל טוב עד הפעם הבאה שנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו ואז זה יורד לאפס. מישהו מכיר את התופעה ? נ.ב. זה קורה לי ביותר ממחשב אחד
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-