Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדאוז XP SP2 בעברית כשאני מנסה להכנס לדרייברים של המדפסת הוינדואז רושם לי את ההודעה הבאה Can't load SmartUI Library (code 126) error הרצתי את השגיאה בגוגל ומצאתי תשובה (אני חושב...) http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t67693.html כמו שאפשר לראות הוא אומר שם שמה שצריך לעשות הוא לחליף את גירסת הקובץ wow32.dll מ5.1.2600.2180 לגרסה ישנה יותר אם הבנתי נכון. חיפשתי בגוגל ובאימיול וכל הקבצים שמצאתי הם אותה הגרסה! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הבעיה תמיד מתחילה מרגע התקנת הSP3(חבילת שירות 3) והכרטיס קול שלי לא מסתדר איתו \ מצליח להתקין אותו. נסיתי להתקין מערכת חלונות מספר פעמים, לא עובד. נסיתי דרייברים ישנים יותר,הכי חדשים, לא עובד. כאשר אני מסיר את חבילת השירות,יש אפשרות להתקין את הדרייברים ומצב השמע פועל לפתע. תמונות מערכת: (CPU-z-142) תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-