Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הבעיה תמיד מתחילה מרגע התקנת הSP3(חבילת שירות 3) והכרטיס קול שלי לא מסתדר איתו \ מצליח להתקין אותו. נסיתי להתקין מערכת חלונות מספר פעמים, לא עובד. נסיתי דרייברים ישנים יותר,הכי חדשים, לא עובד. כאשר אני מסיר את חבילת השירות,יש אפשרות להתקין את הדרייברים ומצב השמע פועל לפתע. תמונות מערכת: (CPU-z-142) תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב מהיכן אני יכול להוריד mshtml.dll version 6.0.2600.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה מחשב ניד אני יכול להתקין עליו WIN XP שיש לי(רגיל)? פשוט שמעתי פעם שיש חברות שאי אפשר להתקין עליהם את הWIN תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נערך: טוב מסתבר שלא, הוא מבקש סרוויס פק קודם, ניתן לסגור תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יצאו עוד גרסאות של XP מעבר לשנת 2002 2003 או שכל הXP הם מהשנים האלו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-