עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by moses20,

שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by מוקיון1,

רציתי לדעת אם יצאו עוד גרסאות של XP מעבר לשנת 2002 2003 או שכל הXP הם מהשנים האלו ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

6. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by FlyBoy,

אני רוצה לבטל את האפשרות הזאת..אני מעונין שאני יכבה את המחשב עם הלחצן . כאשר אני יעשה shutdown הוא יגיע לחלון שיגיד לי שכרגע זה בטוח לכבות את המחשב,או מה שזה לא אומר בwinxp pro איך עושים את זה..????

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by kotel,

http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by X7-007,

לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by icq27086783,

שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?

16. האם יש אפשרות לעשות זאת? כי לא מצאתי שום דרך כזאת.. יש את Microsoft Windows XP Multilingual User Interface אבל הוא לא נותן להתקין אותו כי הממשק בעברית!! אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by slim_shady,

יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Enn0L,

עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Fire Storm,

פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה שכל התיקיות במחשב יהיו בלי THUMBAILS הזה... רק אייקונים ושאני עושה בלי THUMBAILS אז אני לא יכול לראות תמונות בתוך התיקיות... הנה דוגמא: מישהו יותר איך אפשר לעשות שיהיה כולם אייקונים אבל אני יראה את התמונות בTHUMBAILS בתיקיות? כמו בXP? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים