Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי חברים. פתאום אני רואה (אחרי שאגלשתי או שיחקתי אני חושב) שהוינדוס עשה לי מיקס שלם בסמלים שעל שולחן העבודה כל מיני קיצורי דרך שלא קשורים להפעיל את הקובץ הוא החליף הקיצר באלגן שלם. עכשיו כשאני מכנס למאפיינים של משהו יש את הסמל של האמיתי. זקוק לעזרה נואשות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה ועד היום סוג הכתב באינטרנט ובכלל בווינדוס היה ברירת המחדל שקיבלתי. היום התקנתי MV2 PLAYER ומאז בכתב השתנה ונעשה פשוט כזה... איך אני מחזיר את הכתב הקודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
הWINDOWS הציד לי 4 פעמים את ה BLUESCREENOFDEATH שניה אחרי הסמל של XP בתהליך העליה ש המחשב.ה BSoD מייד נעלם והמחשב עשה RESTART לפני שהספקתי לקרוא מה התקלה. ה SAFE ו LAST KNOWEN CFG לא עזרו. ה7.0UBUNTU שמותקן על הארדיסק נפרד,בשביל מקרי XP לא חברותי נתן הודעת שגיאה מפחידה שאני לא זוכר בע"פ וסירב לעלות משהו בקשר לקריסה מוחלטת של מערכת הקבצים. ה RECOVERY MODE לא עזר. משאיר את המחשב ב DEFRAGE ביינתים והרצתי Advanced WindowsCare V2 Personal ו SB-S&B מה עוד ניתן להריץ כדי להציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-