עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tiger3,

יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. לפני חודש בערך פרסמתי ת'רד בנושא - ואחרי כמה עצות שקיבלתי הבעיה נפתרה. ועכשיו הבעיה חזרה שוב ושום דבר שאני עושה לא עוזר. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על קובץ של סרט (AVI או MPG) ה-EXPORER קורס. הבעיה התחילה כאשר התקנתי את תוכנת Totalidea Tweak-XP Pro v3 וביצעתי בעזרתה כמה שינויים. הבעיה נפתרה אחרי שהסרתי את התוכנה ועשיתי שחזור למערכת. עכשיו הבעיה חזרה - ואני פשוט לא יכול להפעיל שום סרט - כי כשאני אפילו עומד עליו ה-EXPLORER קורס. ניסיתי לשחזר את המערכת להתקין ולהסיר מחדש את התוכנה - אבל כלום לא עוזר. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by 1immortal,

בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by NIR-T,

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by Vladgi,

כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?

7. יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by duzap,

איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  11. אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by shmos,

שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by lordgod,

קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by alergic,

אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by meidan,

שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום רב, סוף סוף, קיבלתי את מחשב ה-HTPC שהזמנתי (עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום) בהזדמנות זו תודה לחבר'ה מפורום מפרטים שעזרו לי בבחירת החומרה עכשיו אני צריך להתקין מספר מקודדים ונגנים הדרושים לצורך עבודה עם קבצים של HD הבנתי, שיש מצבים בהם המקודדים האלה עלולים לגרום לכל מיני התנגשויות ביניהם ובעיות במחשב, ולכן חשוב לי שתהיה נקודת שחזור למצב שבו קיבלתי את המחשב, לפני כל ההתקנות שאני עומד לבצע. השאלה, האם מערכת ההפעלה יוצרת באופן אוטומטי נקודות שחזור בכל פעם שמתבצעת התקנה, או שאני צריך ליצור בעצמי נקודת שחזור כזו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. יש לי וינדוס שקניתי למחשב, אני יכול להתקין אותו על מחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by ramit02,

שלום לכולם, כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה WIN XP 64bit ואני רוצה להתקין בנוסף win vista וליצור מסך Boot האם דבר אפשרי ? ואם כן כיצד? תודה .

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by mazoneli,

העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.