עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

2. Started by AB,

כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה לי הודעה ויש שמה שעוד של דקה ואחרי 60 שניות המחשב מהתחל אותו מחדש!!! מה לעשות!!!????

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by natla,

האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by shuy,

הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by SEangel,

יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אז ככה, הבעיה כזו: כל כונן, אם זה הארד דיסק, או התקן סידירום, שאני משנה את האות שלו לF: - לא מופיע בMy Computer. כאשר אני מקליד ידנית f:\ הוא נכנס אליו. כאשר אני משנה לאות אחרת, מופיע כרגיל (נגיד h:). שינוי השמות מתבצע דרך הdisk management שבcomputer management שבAdministrative Tools (שבControl Panel). הורדתי Tweak UI, הלכתי לMy Computer והיה מסומן שם כן להראות את f: . בכל מקרה, ביטלתי את הסימון, הפעלתי מחדש את המחשב, והחזרתי את הסימון - ועדיין, אותה בעיה. שוב, הדבר קורה עם כל התקן, הארד דיסק, דיוידי, צורב, u name it, ובכל אות אחרת אין בעיה. מה לעשות? :-\

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. Started by MonoMan,

בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by Evil_Mind,

איך אני יכול לקבוע לווינדוס איכספי שתמידדדד יציג לי את השורת מצב? הוא אף פעם לא נשאר ככה....

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by shuy,

הי לכולם! יש לי רשת ביתית (3 מחשבים, 1 עם XP PRO ו-2 עם 98SE) הגדרתי ICS ועכשיו אני רוצה לשלוח מסרים למחשבים שמחוברים ברשת, הבנתי שצריך את windows messenger שירוץ גם על 98 עשיתי חיפוש באתר של מיקרוסופט אבל כל מה שאני מוצא זה MSN MESSENGER, האם [sbj] אפשרי??? אולי למישהו יש דרך אחרת לעשות את זה?? תודה מראש -שי-

15. כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by The Ball,

לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  20. Started by bad-sector,

Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  22. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by lipa,

אני משתמש במערכת הפעלה WIN-XP כשאני מנסה לכתוב עברית בדוס זה יוצא גבריש יש איזה דרך לכתוב עברית ?(אני מנסה לכתוב תכנית שתפנה לתיקיות וחלק מהתיקיות הם בעברית ) תודה

24. זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by tovtov,

שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים