עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danielboro,

1- יש לי מחשב נייח חלונות 10 gateway וDHCP 2- מחשב נייד שמחובר בLAN חלונות 10 IP קבוע 3- מחשב נייד WIN8 מחובר ב WIFI 4- 2 טלפונים וטבלט מחוברים ב WIFI 5- ראוטר של בזק לחיבור אלחוטי 5- טלויזה מחוברת ב LAN IP קבוע מחוברת בHDMI למחשב נייד חלונות 10 מאז שעידכנתי את המחשב הנייד(LAN) לWIN10 כל פעם שהוא דלוק לא ניתן להתחבר לWIFI כשאני סוגר את הנייד WIN10 הWIFI חוזר לעבוד יש פיתרון? עריכה ערכתי בדיקות נוספות ולהפתעתי כיבוי הWIFI של הנייד וניתוקו מהרשת(LAN) לא מונעים את ההפרע לWIFI מה שכן מפסיק את הבעיה הוא ניתק כבל הHDMI בצד המחשב. ניתק בצד הטלויזיה ללא ניתוק מהמחשב לא פותר את הבעיה לא היתה לי בעיה כזו כאשר חלונות 7 היה מותקן על המחשב

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום יש לי לפטופ טושיבה שמותקן עליו וינדוס 10 היוזר מחובר לחשבון שלי במיקרוסופט לייב והסיסמא של החשבון פותחת את המחשב. כבר זמן מה לא ניתן לפתוח את המחשב מתקבלת הודעה שהסיסמא שגויה למרות שהיא לא והיא הנכונה ומאפשרת לי גישה לחשבון לייב במחשב אחר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by POD,

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by chichy,

מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by משתמש חוזר,

אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…

7. Started by ronzilca,

ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by ClubCaliber,

שלום... יש לי בעיה שמופיע כל פעם הודעת השגיאה הזו ואחרי זה המחשב נתקע לאיזה שעה פירמטתי את המחשב וזה חזר ואין לי מושג מה לעשות. חשוב לציין שיש לי XP SP2

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. 1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by nadavc,

שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by rino,

כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. אורח Si-Nom

מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by oev israel,

שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by יניב קופר,

מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dtrupin1,

שלום: נתקלתי בבעיה כשניסיתי להריץ סרטי וידיאו במחשב ונותרתי ללא משאבי מעבד. הטאסק מנג'ר הראה מצב דומה, כשאתר מסוים אליו נסיתי להכנס, לא עלה. כשסגרתי את המחשב והפעלתי אותו שוב, הCPU עובד על 100% והזכרון על 40%. ה-SERVICES גוזלים משום מה, 70%-80% ממשאבי המעבד. בהעיה נעלמת וחוזרת בכל פעם שיש בעיה עם אתר שלא עולה או כאשר אני מנסה להריץ וידיאו. ניסיתי לנקות את המחשב מוירוסים שלא נמצאו ע"י NOD32 והסרתי עשרות רוגלות באמצעות ADWARE, אך ללא הועיל. המחשב הוא HP נייד עם מעבד CORE2DUO T6670, זיכרון של 4 ג'יגה DDR3. מע' ההפעלה היא W7 64 ביט. אשמח לקבל כל סיוע. תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול על אפשרויות השחזור (לא גיבוי) בחלונות 7 פרופשיונל. מי שמכיר את התוכנה go back של נורטון, אז אני מחפש משהו דומה. וכן, האם לגירסת האולטימייט יש אפשרויות שחזור יותר מתקדמות. תודה.

19. שלום לכולם אני ממזמן שידרגתי מWIN7 לWIN10 והתיקיית פרופיל שלי בC\USERS נקראת עומר החשבון שלי כרגע מקושר מיקרוסופט ובLOCAL USERS החשבון שלי נקרא OMER באנגלית ויש לי מלא משחקים שלא עובדים בגלל שהתיקיית פרופיל שלי היא בעברית האם יש דרך לשנות את זה לאנגלית כמו ב LOCAL USERS בלי לגרום בעיות במערכת הפעלה תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by tzahi16,

שלום לכולם... האם מישהו מכיר דרך לשים VPN CLIENT של מיקרוסופט ב DOK ושלא יהיה לי צורך להתקין/להגדיר בכל מחשב שבו יהיה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. שלום התקנתי לווינדוס 10 64 ביט הדרייבר שמותקן הוא ל-32 ביט כרגע אין לי סאונד במחשב איך אני יכול לשנות את הדרייבר שמותקן במחשב ל-64 ביט תודה יש לי מחשב של dell inspiron n5110

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by sdfzxc,

מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 pro מקורית. לפני מספר ימים התברר לי כי מספר האפליקציות שמופיעות לי בחנות של ווינדוס קטן בצורה משמעותית מזה שמופיע אצל משתמשים אחרים. לדוגמא, לא מופיעה לי אפילו לא אפליקציה אחת בקטגוריה 'חברתי'. אשמח לקבל עזרה בעניין. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.