עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר

3. Started by BURTON,

אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by gobi,

שלום. משהו אןלי יודע אם אפשר לסכנרן דואר בין hotmail.co.il לבין Outlook Express ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Mortar,

כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by benor,

יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by b-a,

האם ניתן להכניס תוכנה לSTARTUP בלי שהיא תופיע בMSCONFIG ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by e.s,

למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by Mortar,

יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by ass-s,

שלום! לאחרונה בעקבות שדרוג מחשב התקנתי לאבא שלי במשרד ווינדוס XP . התקנתי את כל הדרייברים של החומרה וגם מדפסת HP710 עם עברית צרובה. עד פה הכל טוב ויפה, עכשיו התקנתי איזה תוכנה של דוס מהמחשב הישן הכל עובד חוץ מההדפסה אני לא מצליח להדפיס בעברית... יש למישהו פיתרון איך להדפיס בעברית מדוס???? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by PeaS,

המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by zvvz,

יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SandSt0rm,

מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?? אני גולש לי בכיף באינטרנט פתאום המסך הזה עולה ואני חייב ללחוץ close אני אפילו לא יכול להוריד את החלון למטה ולהמשיך לגלוש כי זה תוקע לי את כל הIE ואני חייב ללחוץ close וזה סוגר לי את כל החלונות של IE זה תמיד קורה לי אני לא יודע מה לעשות האם זה וירוס? כי בדקתי לוירוסים עם נורטון אחרי הlive update וזה לא גילה מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by hapoel,

החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!

22. Started by desert,

לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KOBrA,

חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נכון באתר נענע ... היה פעם כתבה על אך לשפר את מהירות האיטרנאט ואך להאיץ אותה .. מכוון שהגדרות ה windwos אינם מאפשרות לאידסאל בדיוק ... קראתי בנענע עשיתי מה שהיה כתוב שהם להוריד את ה קובץ regedit עכשיו באיטרנאט בגלישה באמת...המהירות השתפרה ... אבל בתוכנות שיתוף... אימלה.....0.1 0.3 1 3 kb לא יודע מזה... באתרים מוריד מהר אבל בתוכנות...כמו אימול מירק כל אלה זה עושה את הבעיה הזאת אך אני ניצל מבלי לפרמט העם יש דרך... לשחזר את ההגדרות המקוריות של windwos מבלי לפרמט את המחשב ?!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים