Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ניסיתי הרבה דברים אבל לא הולך לי כמו שאמרתי מקודם : NTFS מקווה למושיע ;D
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל הזמן מופיעה לי ההודעה הזאת בין אם אני עושה BOOT דרך הביוס ובין אם אני מנסה להתקין דרך גירסה אחרת של WIN לדוגמה XP תודה למי שיוכל לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת שבווינדוס 7 היא מותקנת אוטומטית שמחברים אותה באמצעות USB בווינדוס 8.1 הוא לא מוצא דריייברים מה עושים? סוג המצלמה gpt dc-4110
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה בסיפריית SYSTEM32 של וינדוס אקס פי תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את סדר העלייה ב BIOS אך זה לא עוזר, וכשהמערכת כן עולה (כשדיסק ההתקנה בכונן) הכונן הקשיח השני לא מזוהה ולא מופיע בווינדוס, המערכת מותכנת על כונן קשיח SATA אותו פירמטתי במהלך ההתקנה, כמו כן יש כונן נוסף עם החיבור הישן... אחרי שאני מדליק מופיע הכיתוב: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-