עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני מאוד כועס! ולמה ?! כי כל אתרי הסקס והלוטו לא מוצגים בפני ולא שונה שום דבר אצלי במחשב. מחקתי קוקיס, החזרתי הגדרות דפדפן לברירת מחדל, מחקתי את הנורטון אנטי ספאם, אתחלתי את האלקטל ואת המחשב ופעם אחת לאחר שחזור הגדרות עלו האתרים שוב ....... ואז באם ...... שוב פעם לא עולה כלום! פשוט מציג דף לבן ורושם DONE אז מה לכל הרוחות הבעייה פה. אתם מבינים שלהתקשר לתמיכה טכנית של נטויז'ן בנושא זה קצת ..... לא נעייייים ! מה מה מה אני עושה ?!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by blue_wolf,

שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by zori-k1,

שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו

7. Started by Vatos-Locos,

שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by yosi-m,

אני לא יכול לשנות IRQ של התקנים יש אפשרות כזאת ב SYSTEM DEVICES אבל האפשרות לא זמינה והבעיה היא שיש לי איזה 10 התקנים על IRQ 9 זה גורם שהכרטיס טלויזיה לא יפעל טוב (כן זה הסיבה בדקתי את זה) למישהו יש רעיון מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by amirgoren,

שלום לכולם, מאז שקניתי את במחשב החדש שלי יש לי בעיה מאוד מציקה... המחשב עובד לי לאט ממה שהוא אמור ...לפחות ככה נראה לי... ולעיתים בעת עבודה על המחשב אני מקבל הודעה מאוד מוזרה מהמחשב: System Shutdown -------------------------- This System is shuttingdown Please sace all work in progress Any unsaved changes wil lost ---------------------------------------- Time for Shutdown 1:00 ---------------------------------------- This was initiated by NT/System Authurity -ואחרי כדקה של ספירה לאחור המחשב מפעיל את עצמו מחדש, למישהו יש מושג מה העניין? -בנוסף, עשיתי לכרטיס מסך בנצ'מרק ב-3DMark 2001SE וקיבלתי תוצאה של 2891 +קפיצות FPS קיצוניות גם נסיתי להפעיל את המשחק GTA:Vice City והמשחק …

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by harry,

אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

12. Started by HeaT-SinK,

המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by e.s,

תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by dor_braverman,

כל פעם שעולה המחשב יש בקשה להכנסת סיסמא לרשת יש לציין שאין שום רשת בבית, לא FIREWALL ממש כלום בעיה זו נוצרה מהרגע שהWINDOWS הותקן במחשב. כמו כן גם לא ניתן לשמור סיסמאות בקיצור של ההתחברות ולא ב OUTLOOK המחשב מחובר לאינטרנט דרך הכבלים חיבור רשת עם מודם שחור של מוטורולה למישהו יש פיתרון נ.ב. ניסיתי לשנות כבר ב- Client for microsoft network לאופציה של QUICK LOGON וזה לא משפיע על כלום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by barcelona2002,

שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by domuzy,

(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by 7k9af,

אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by 7k9af,

אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים