Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האקספלורר מנחש לבד את הכתובת שאתה אליה אתה רוצה להכנס ברגע שהוא מנחש את מקיש enter ו אבל בחלק מהאתרים שאני מנסה לעשות את זה הוא מעלה את הכתובת www.ignkeywords.com ואח"כ את http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cs איך נפטרים מהז?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לשום אתר. כשאני פותח את האקספלורר הור כותב לי: the page could not be displayed ואם אני מנסה אתר אחר הוא כותב לי: internet explorer could not open the search page כל ההגדרות של הפרוקסי והכל נכונות והעובדה היא ש מ:my computer אני גולש בסדר. המערכת הפעלה היא windows xp. ניסיתי להוריד מהאתר של windows אקספלורר חדש ולהתקין וזה לא עזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-