Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
חברים, קניתי לפטופ חדש עם windows 8 pro 64 bit מה אני אגיד לכם? בתור משתמש ותיק במחשבים נייחים וניידים (מעל 15 שנה) מערכת ההפעלה הזו פשוט עולה לי על העצבים, אני דווקא בן אדם שאוהב שינויים אבל במקרה הנ"ל אני מעדיף את windows 7 פי כמה מאשר את windows 8 הממשק החדש של windows 8 נראה אחלה, מרענן ואינטואטיבי לטבלטים ולמחשבים מבוססי מסך מגע אבל בלפטופ או במחשב שולחני רגילים (ללא מסך מגע) זה פשוט קטסטרופלי לדעתי לוקח המון זמן למצוא דברים, ההתנהלות והמעבר בין חלונות לא נוחה בכלל האם זה רק אני חושב ככה או שיש משתמשי windows 8 אחרים שחושבים כמוני? או אולי זה רק ענין של הרגל ועם הזמן אני ארגיש בנח עם windows 8? האם ניתן איכשהו לעבור מחלונות 8 (חוקית ועם רשיון כמובן) לעבור לח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה הבאה: בכל הפעלת מחשב, windows explore עולה אוטומטית. נסיתי למצוא היכן נמצאת הפקודה המפעילה אותו, (ב-msconfig: startup, win.ini, system.ini) ואני לא מוצא. האם יש למישהו רעיון היכן עוד יכולה להסתתר הפקודה להפעלתו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון? הנה התמונות http://img262.imageshack.us/img262/1677/33517497fq1.jpg http://img262.imageshack.us/img262/695/10119890eu3.jpg
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תיאור הבעיה בכותרת , לפני הבעיה בשביל לעשות שינוי מאנגלית לעברית ולהפך היה צריך פשוט ללחוץ על ALT -> SHIFT וגם זה היה מסדר לי אוטומטי שאם אני מעביר לעברית אז הטקסט מתחיל מימין לשמאל והלפך באנגלית , היום זה פשוט מעצבן כל פעם אני מסתבך וצריך פעם ללחוץ כל CTRL -SHIFT ופעם ALT -SHIFT לא ברור וגם אם זה כבר הופך לעברית הטקסט בעברית נכתב מצד שמאל לימין קיצור בלגן . בנוסף אולי יכול לעזור בפתרון הבעיה כשאני מעלה תרגום בסרט התרגום מוצד בג'יבריש אז אולי צריך להתקין או להגדיר משהו ל WIN7 ; למרות שלפי מה שאני יודע מותקנת אצלי חבילת עברית ב WIN7 אחרת איך הייתי יכול עכשיו לכתוב פה את הטקסט בעברית!?. הערה: ממשק ה WIN7 מוצג באנגלית ואני מעדיף שישאר ככה. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-