עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי. איפה אפשר לקנות את הWIN10 HOME במחיר המשתלם ביותר ? מצאתי את זה : https://keyforwindows.co.uk/windows-10 אבל זה ניראה מוזר . ולא צריך עותק . סיריאל יספיק .

3. המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה תכנית אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

7. Started by Imtheman,

למה החיפוש של הWINDOWS הזה כל כך גרוע?? זה אצל כולכם או רק אצלי ?? הגעתי למצב שאני מחפש ב חלון דוס!! תגידו אין אזיה תוכנה אחרחת שמחליפה את הכישלון הזה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by MPTG,

נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stav_r,

שלום לכולם עקב בעייה שהייתה לי עם האינטרנט פרמטתי את המחשב. כאשר אני מגיע לעדכן זה מוריד מתקין לי sp2 וא נתקע או שהוא עושה ריסטרט מעצמו. הצלחתי למצוא בניהול המחשב את המידע הבא על הריסטרט. Event Type : Information Event Source: Save Dump Event Category: None Event ID: 1001 Date: 16/08/2005 Time: 12:00:13 User: N/A Computer: STAVR Description: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000000a (0x0000f87c, 0x00000002, 0x00000001, 0x806bd90e). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081605-02.dmp. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עליי לעשות ? תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by maor4455,

שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by yoxo,

אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by kibub,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני צעוניין לרכוש וינדוס 10. אני רוצה שתהיה לי את האופצילהעביר אותו בעתיד למחשב הבא שאני אקנה. אז אני מבין שאני צריך לרכוש בשביל זה את גרסת הריטייל. היכן מומלץ לרכוש אותה? כי מסיבוב בחנויות בארץ לא מצאתי זול יותר מ540 שח. אמזון גרמניה מוכרים את גרסת הריטייל ב80 יורו אך לא שולחים לארץ (את הגרסה האנגלית) תודה.

17. Started by dyn,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista

18. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Arziv,

שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[ האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשב אחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום: C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nls עכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץ האם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס? תודה לעונים...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by י.ע,

שלום. יש לי office 2003 pro התומך בעברית. בבדיקת איות הוא מאפשר בדיקה רק של מלים אנגליות. איך ניתן להפעיל את בדיקת האיות גם בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. לפעמים הייתי צריך לעשות רסט מהכפתור במחשב,השאלה היא האם מומלץ לפרמט בגלל כל מה שקרה? או שלא נגרם נזק? פעם אחת הוא כתב לי שהוא נכשל בטעינת הregistry והוא משתמש בregistry שנשמר בגיבוי מה זאת אומרת שחלק מהעדכונים של הוינדוס או משו כזה הלכו? יכול להיות שניזוקו קבצי מערכת או דרייברים?

24. איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shemesh90,

יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.