Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום,התקנתי כונן קשיח שעבר clone.המערכת הפעלה windows 7 ultmate,עכשיו אני לא מצליח לשנות תוכנית גיבוי שהיתה מקודם.אפשר לבטל לוח זמנים אך לחיצה על גבה כעת,שנה הגדרות לא עושה דבר,לא נפתח החלון הבא. בנוסף קליק ימני על סמל מחשב,לא פותח את חלון ניהול מחשב,ניהול דיסקים ומנהל ההתקנים.אפשר להגיע אליהם מלוח הבקרה,מערכת ואבטחה,כלי ניהול.במנהל ההתקנים רואים שכל ההתקנים בסדר.בכדי להיות בטוח עידכנתי דרייברים. כרגע אני עושה גיבוי בהצלחה עם תוכנה אחרת אך מעוניין לפתור את הבעייה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, יש לי בעיה... קניתי הארד-דיסק חדש (WD 80GB SATA ... אם זה משנה...), חיברתי אותו ללוח אם, חברתי חשמל והדלקתי את המחשב... התחלתי את ההתקנה של ה-Windows XP דרך הדיסק, לחצתי F6 והתקנתי את הדריברים של ה-SATA מהדיסקט... כשיש את ההודעה שההתקנה מתחילה את Windows אני מקבל את מסך השגיאה המפורסם... ניסיתי להשתמש במקור אחר להתקין את Windows XP, החלפתי גם את הזכרון, הארד-דיסק כמו שאמרתי חדש..., גם הלוח אם יחסית חדש (לא יותר משלושה חודשים). אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, מה זה בדיוק WMI? אם אפשר בבקשה לפרט קצת לעומק ולא רק בשתי שורות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס על הארד דיסק שמחובר למחשב תוך כדי שאני עובד בווינדוס שכבר מותקן על הארד דיסק אחר. איך אני עושה את זה? מדובר בווינדוס XP
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום מאיזו שהיא סיבה אני מקבל IP מוזר ולא משנה מה אני עושה הוא משתנה יש לחצן של " תקן " והוא עדיין לא מצליח לשנות אמרו לי שהדרך היחידה לתקן את הבעיה היא או לעשות שיחזור מערכת { מה שלא עבד } או לפרמט ולהתקין הכל מחדש האם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שךום לכולם אני באמת אוהב את WINDOWS DESKTOP SEARCH אבל הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאני מסמן לו במאפיינים גם את ההארדיסקים שלי לחיפוש ואחרי ריסטרט זה חוזר לדיפולט מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אתמול עברתי לויסטה 32BIT מXP כל המשחקים שהיו לי עבדו מצויין על XP חלק ובלי בעיות (מחשב חדש 4 ליבות וכרטיס מסך ATI 3870) מאז שעברתי לויסטה יש לי מלא בעיות אם משחקים לא פועלים או ממש קופצניים (כמו קריסס) אני ממש לא יודע מה הבעיה וזה נראה כאילו זה משפיע על רוב המשחקים זה בעיה ידועה או שרק אצלי זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי ייייייייי אנשים לפני כמה ימים עשיתי טיפול רציני למחשב מחקתי הרבה קבצים והכול (קבצים של משחקים לא משהו חשוב) ומקחתי גם בC בתיקיות משמתמשים של הWINDOWS את כול הקיבצי טקסט בתיקיה COOKIES ומאז הוא כותב לי שאין לי FLASH ואני מנסה להתקין אותו הוא כותב שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים למקום בו הם צריכים להיות HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZ בתודה מראש עידו IR
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצגות (עברית\אנגלית, לא באמת משנה) בנושאי Windows Infrastracture. בשביל הרצאה שאני מעביר אני צריך מצגות שמסבירות על ההבדל בין רשתות managed (ז"א עם DC וכאלה) לunmanaged. בתכלס- הסברים ברמה סבירה על 2003 server, DFS, TS, GPO וכדומה. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים. יש למישהו כיוונים? (קורסים שעברתם, דברים בסגנון?) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
: : : :שלום לכולם , אנחנו יודעים כשעוזבים את המחשב דלוק , אחרי רבע שעה או יותר שומר המסך מתחיל לעבוד ואז על המסך מופיעה תצוגה מסויימת או תמונה ......, והבעייה אצלי שהתצוגה הזאת לא מופיעה והמסך נראה בצבע שחור למרות שהגדרתי את שומר המסך במאפיינים של התצוגה , והשאלה שלי האם זה דבר טבעי או שצריך להגדיר עוד משהו, ותודה ........... : :
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, יש אפשרות שExplorer יציג את גודל הקבצים בבייטים ולא בקילו-בייטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-