עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אור5698,

הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. האם יש קובץ שידרוג עצמאי?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by 1immortal,

בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה אחי החכם החליט לבטל את ה אנטי וירוס שלו בגלל שהוא "מאט" אותו ולעשות כל מיני ניסיונת אם המחשב תוצאה יש מאל וירוסים וחוץ מ SAFE MOD שום דבר לא עולה.. אנחנו רוצים לעשות שיחזור מערכת כדי שהוא יכול להכנס במצב רגיל אך אין גישה מהSAFE MOD ניסיתי כבר לעשות F8 ואז לטען את ההגדרות החארונות שפועלות במצב תקין.. לא עבד וכדומה מישהו מכיר פקודה/דרך לשחזר את המצב לקדמותו דרך ה SAFE MOD או משהו דומה.. שוב אין לי גירסה לSTART הרגיל המחשב פשוט ניתקע ב "טוען את ההגדרות האישיות שלך" אין לי את הדיסק של ה WINDOWS.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by misheld,

הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by אור918,

שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by RayZ,

יש לי SP2 . לאחרונה התגלתה בעיה ב Movie Maker 2 . ובמובי מייקר 1 אין את הבעיה. (בעיה של איקסים על כל קליפ) איך אוכל לחזור למובי מייקר 1,למרות שיש לי SP2?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by mmMigy,

השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by דרקונשחור,

איך אני מבטל את האפשרות שהוא כל שנייה יבקש ממני אישור (נשבע לכם שויסטה עוד רגע תבקש אישור ללכת להשתין) אני מרגיש כבר כמו במשחק סימס חיפשתי עם ענו על השאלה הזאת (ואני די בטוח שאני לא היחיד שמתעצבן מזה) בקיצור, איך מבטלים את זה? תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by X7-007,

לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.