עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ranyr,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

למה המחשב סתם ככה אח שהוא עובד משהו כמו שעה או יותר פתאום מפעיל את עצמו מחדש...?? עזרה בבקשה, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

האקספלורר שלי לא עובד ... אני עכשיו במוזילה ששלח לי חבר תהתקנה ... היום בצהריים היו לי בעיות עם המחשב ...לבסוף החליט האקספלורר לא להראות אף דף אלא להציג THE PGAE COULD NOT DESPLAY .... זהו בעצם . לא משנה איך זה קרה אבל האינטרנט שלי עובד - הכל אייסיקיו וקאזה והכל אבל האינטרנט אקספלורר לא ... במוזילה אי אפשר לעדכן ווינדוס . ואין לי אפשרות לגירסא חדשה של IE - לי יש תהכי חדשה (אני מניח) מה עושים ? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. זה הוירוס בלאסטר?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  8. אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by buldozer,

יש לי בעיה ואני צריכה עזרה דחוף. פירמטו לי את המחשב וכל קבצי ה - media player מופיעים עם אייקון של וינאמפ יש לי windows 98 ואין לי מושג איך לשנות את זה. שאני רוצה לפתוח איזה סרטון או סרט הוא פותח לי את זה בוינאמפ ואז הוא בעצם לא מפעיל את הסרטון . איך אפשר לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by poi212003,

עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by roma,

שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני מכניס את XP ובביוס משנה שה FIRST BOOT יהיה הCDROM אז אני מכניס תדיסק של אקספי... הוא מעלה לי את הדוס אבל כשאני רוצהלפרמט את C הוא אומר לי BAD COMMAND... מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by zeroone,

שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alienboo,

hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by hagay21,

מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by val,

יש לי WINDOWS 98 SE וניסיתי להתקין XP בעזרת דיסק שידרוג. לאחר האיתחול הראשון מופיעה הודעה האומרת ש-WINDOWS נסגר כדי למנוע נזק למחשב. מה אפשר לעשות במצב כזה? במחשב מותקן AMD 2600 על לוח ABIT AN7 אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by yossi051,

לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

23. Started by Parallel,

שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by ophir,

לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by Inertia,

שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים