Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם לא פעם נשאלת השאלה איך להגן על המחשב מהעולם שבחוץ. אז מעבר לשכל הישר והזהירות המתבקשת, בהיבט של תוכנה אין צורך מעבר למה שמגיע עם חלונות ( מן הסתם חלונות 10 וצפונה ). https://www.tgspot.co.il/microsoft-defender-is-amongst-the-best-antiviruses-for-windows/
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הbitlocker על הלאפטופ שלי (7 אולטימייט) אבל חושש מכמה סיטואציות: א. מה קורה כאשר נדפקה לי מערכת ההפעלה? האם אני אוכל לשחרר את תוכן הדיסק או שהוא נשאר "נעול"? ב. מה קורה כאשר נדפק המערכת והדיסק הקשיח פיזית? האם אפשר לשחרר משם את החומר? ג. איך בכלל עובד הbitlocker? האם בכל עליית מערכת אני צריך להקליד סיסמא לדבר הזה (חוץ מהסיסמא הרגילה כמובן)? תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נטבוק (Atom 1.6 כידוע - לא בדיוק מהיר (: איזה מערכת הפעלה עדיפה עבורו - 7 Starter או XP (בגרסה קלה)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שמתי לי עכשיו WIN2000 SP1 על הנייד החדש (יד שניה שלי, PRESARIO 700) על איזה טווקים אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חברים. חשבתי לרכוש Windows 8 Pro 64bit האם יש לכם אתר אמין וזול להציע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אני שואל במקום הנכון. מישהו יודע או יכול להכווין אותי למדריך איך לעשות דיסק און קי עם התקנות של 7 ו 8 ביחד. ויהיה ניתן לבחור בינהם כשעושים BOOT מה DOK. אני מצליח לעשות XP+8 או XPּ+7 וכו' אבל 7 ו8 אני לא מצליח. זה יעני או 7 או 8. (לא ניסיתי עם ויסטה אבל לפי דעתי זה גם אחד מהשלושה) בעקרון אני משתמש ב YUMI כדי לשים ב DOK. התקנות של ווידוס, HIRENS BOOT, וכו' תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב בשם kernel שלא נותן לי להתקין sv2 ואני לא יכול למחוק?להחליף אותו מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-