Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה? היו לי הרבה תקיעות ורסטרטים פתאומים...
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקנתי את התוכנה עדיין בהרבה מקרים אני רואה סימני שאלה או ג'יבריש במקום לראות עברית-->למשל בשלב התקנה, השמות של השירים ועוד. נכנסתי כבר לregional and settings והתקנתי את התמיכה בעברית, וגם סימנתי בחוצץ שגהשמבקג את כל HEBREW. מה יכול לגרום לכך?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל הארד דיסק sataואני לא מצליח להתקין לו וינדוס מחדש איך אני יכול לפרמט את הארד דיסק שלו??????????? אין לי את הדיסק של ההארד דיסק
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-