עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. חבר שלי הוריד לי גרסה של ויסטה קלה.. עכשיו איך היא ביחס לגרסאות האחרות מה אין בה? כרגע היה לי נסיון חרא עם אולטימייט ויש לי מחשב פצצה ... הויסטה לא מכבידה עליו היא סתם סתם כל הזסמן 1000 מגה של RAM על כלום. מייאש משהו.. אז מה אתם אומרים לשדרג?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by mosheli,

לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

היי בפיירפוקס ישנה אפשרות לקבוע מה הדפדפן יעשה אוטומטית כשאני לוחץ על לינק של קובץ מסוג מסויים (לדוגמא wmv tif וכו) האם יש אפשרות לעשות משהו כזה ב IE? תודה!

9. Started by horacio,

הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. שלום התקנתי XP על דיסק קשיח במחשב א', וכשאני מעביר את הדיסק הקשיח למחשב ב' או ג', הXP מסרב לעלות (בכל צורה, גם בSAFE MODE) כאשר מגיע השלב שצריך להופיע הלוגו של הXP שטוען אותו, המחשב עושה ריסט. וכשאני מחזיר את הכונן למחשב א', הXP עולה כשורה... מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום. יש לי מחשב פנטיום 4 3000 זכרון 512 לאחרונה מתרחשת תופעה ממש מוזרה. מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש בעיה באקספי. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום יתר של המחשב. ניקיתי את המאוורר והתקנתי עוד מאוורר. כמה ימים המסך הכחול לא היה מופיע. אבל מאתמול זה שוב קרה לי פעמיים. מה זה יכול להיות? רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by gimdy,

אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)

18. Started by 114508534,

לאחר התקנה והסרה של ICQ6 מוצגת לי הודעת השגיאה הנ"ל , כיצד לבטלה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. שמעתי שויסטה זוללת זיכרון אבל זה קצת מוגזם - 800M ?!? על מה ולמה ?! יש לי רק MSN NOD32 רצים ברקע.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.