עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by gelfman1,

חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by WarMachine,

במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

8. Started by dog_foot,

ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?

10. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Kurt,

יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד פשוטה... זה המפרט שלי core dou e6700 2.8X2-מעבד g.skill 800mhz 4gb cl4-זיכרון abit ip 35-e-לוח geforce 8500 gt 256 ddr3-כ.מסך עכשיו השאלה שלי היא כזו אני מחזיק בעותק OEM מקורי של WINDOWS VISTA 32BIT *האם כדאי לי להתקין גרסא של 32 ביט בכזה מחשב או שעדיף להשאר ב XP ? *במידה ולא כדאי האם אני יכול למכור את העותק שלי בלוח יד שניה למרות שהוא OEM ובוצעה בו אקטיביציה פעמיים בערך אולי יותר... *והאם יש משיהו שאתם יודעים מכירים או שמעתם על מישהו שרוצה להחליף 32 ב64? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by yirmio,

יש לי iPAQ 4100 של HP והתקנתי עכשיו VISTA. תוכנת ה Active Sync לא עובדת עם הויסטה כי יש לו מערכת מובנת שנקראת Mobile Center. איך אני מסנכרן את הIPAQ עם האווטלוק דרך המערכת החדשה הזו...? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by djdodo,

יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.