Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל יש לציין שאני נוב גמור בVISTA. אני משתמש בה כ3 שבועות, ועדין לא מצליח להתרגל אליה אחרי 7 שנות XP. ראיתי כמה תמונות של שולחן העבודה בVISTA של אנשים שונים, ויש להם מן פס לבן עם אייקונים של תוכנות. תהיתי אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לגרום לזה להופיע גם אצלי. דוגמאות לפס: http://img104.imageshack.us/my.php?image=20698635lu2.png http://img98.imageshack.us/my.php?image=picture006gp8.jpg (המסך רק בחלק קטן מהתמונה, אבל רואים בבירור את הפס). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך ניתן להתחבר לאינטרנט דרך כל משתמש קיים, ולא רק אחד ספציפי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הווינדוס שלי (XP Pro SP2) לא מזהה את הצורב שלי בכלל, כלומר הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? אין לי וירוסים...
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-