Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה קרתה אצלי תופעה מוזרה: המחשב עולה כרגיל והכל טוב ואז אני רוצה להיכנס לדיסק הקשיח שלי אז אני מביא את העכבר לאייקון של הדיסק קשיח ולוחץ עליו פעמיים, אבל לא קורה כלום ממש כלום לא נפתח חלון של הדיסק הקשיח והמחשב לא נראה חושב בכלל רק שאני לוחץ על לחצן ימני בעכבר ואז בוחר באפשרות open על הדיסק הקשיח אני נכנס בלי בעייה והכל טוב התופעה חזרה על עצמה גם במחשב אחר בנוסף זו בעייה שקורת רק על הדיסקים הקשיחים (פנימיים או חיצוניים שיש לי) להיכנס לדיסקט,CD ROM אין לי שום בעייה שתי לחיצות ואני בפנים יש אולי משמעות לכך שלשני המחשבים חיברתי את הדיסק החיצוני וגם disk on key למרות שחיברתי אותם מאות פעמים ורק לפני כמה ימים קרתה התופעה מחכה לעזרה תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-