Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אנשים ראיתי גירסה לווינדוס וויסטה X86 ורציתי לשאול עם המחשב תומך בזה? ולמנהלים אני יודע שיש תוכנות בדיקה רק הן לא אומרות איזה מתאים למחשב אז בבקשה לא לנעול תת'ראד.. המפרט: amd athlon 64 3200+ dfi lan party ut nf4 ultra d ocz bbr 512*2 dual channel 400mhz leadtek 6800gs pci-e 256mb wd 160gb 8mb sata 2 anrec smart power 450w cooler naster centurion 5 אני מעוניין בגירסת הכי טובה. ובקשר לזכרונות אני מוסיף עוד שני סטיקים של 512 של OCZ ככה שיהיה לי 2GB תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. מישהו מכיר מה הוא הקובץ הסורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-