Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848385,00.html אני לא יודע אם זה מקובל בפורומים האלה אבל אני עושה את זה הרבה בפורומים של Pcplus . נקודות חשובות ממאמר למי שלא קרה או כל דבר אחר: המערכת תצא לאור בסביבות 2005 שזה עוד שנה מעכשו +.(זה עוד המון זמן לחיות עם אותה מערכת הפעלה ששום דבר בה לא מתחדש). למערכת תהיה מערכת חדשה לקבצים (כן עוד אחת). המערכת אמורה להציב סטנדרטים משלה לתוכנות ולתת תקנים לפי הרמה כדי לדאוג ליציבות ואמינות. יהיה ממשק חדש למערכת בתלת מימד (זאת אומרת מה שאתם רואים על המסך כל יום יעבור לתלת מימד ואני מתכוון הכול!!!). היא תדרוש 64 או 128 מגה בייט בזיכרון של כרטיס המסך. והמינימום הפעם יהיה 256 זיכרון (כאשר היום זה 64 למרות שבפחות מ256 זה כמעט בלתי אפשרי ל…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את יעד ברירת המחדל שתמיד מופיע לי כאשר אני מתקין תוכנה חדשה. למשל: אם עד עכשו זה היה: c:/progrem files אני רוצה שזה יהיה c:/bla bla blue יש רעיונות?. אני יודע שניתן לעשות את זה דרך הרגיסטרי.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה...יש לי כרגע Windows XP באנגלית עם תוספת לעברית ( HebPack )...הבעיה היא שכאשר אני מתקין ת'תוספת הוא מעביר לי הכל לעברית...ואחרי כמה ימים הוא משאיר חלק בעברית וחלק הופך חזרה לאנגלית...מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי למה זה ?! ואיך אני משנה ת'זה לעברית חזרה ושישאר ככה תמיד ?.. תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-