עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by zsmi,

[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. היי בעיה ממש מוזרה אולי מישהו פה נתקל בזה בעבר.. המחשב התחיל לאתחל את עצמו כל הזמן ברגע שהוא נכנס לחלונות והופיע חלון בסגנון "הגדרה מחדש של התאמות אישיות" או משהו כזה.. לאחר אחד האתחולים שהוא הצליח להישאר במערכת הכל הופיע כאילו לאחר התקנה מחדש - אין את הקבצים שלי, ה-WALLPAPER השתנה לברירת המחדל והמחשב כאילו ריק! איפה כל הקבצים שלי, איך לעזאזל זה קרה? יש פתרון? :s05: תודה לכל מי שיכול לסייע

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by liad88,

יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nihility,

בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by Dan1989,

שלום, אני פותח את האשכול הזה שוב לאחר שהקודם ננעל. אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה אחלה, תודה מראש. --- לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by erezb84,

שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייד חדש של HP מדגם DV5269EA שנקנה לפני חודשיים. לפני כשבועיים עשיתי עדכונים למערכת ההפעלה דרך האתר של מייקרוסופט, ביניהם התקנתי את IE7 וWM11, הווינדווס חוקי לחלוטין, בין היתר התקנתי את OFFICE 2007 ועוד מספר תוכנות שיצאו להם עדכונים כמו WINAMP וכדומה. לאחר העדכונים שמתי לב למספר בעיות מוזרות מאוד, 1 - זון אלארם מקפיא את המחשב לגמריי מדיי פעם כשקופצת הודעה לאישור גישה לאינטרנט לתוכנות. 2 - כשאני לוחץ על הלחצן המהיר שנמצא במקלדת שאמור להשתיק את הסאונד המחשב קופא אבל קופא בצורה כזאת שהעכבר זז, רואים ששורת המשימות מתפקדת, האייקונים זזים ומתעדכנים, כשאני לוחץ על לחצן חלונות במקלדת נפתח לי תפריט התחל אבל אין לי אפשרות לעשות כלום, לא עם המקלדת ולא עם העכבר,…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by BlackBird71,

יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. שלום וברכה, הפכתי את הפלאפון שלי למודם (Motorola Defy) ועכשיו מעוניין להתחבר דרך המחשב למודם הזה. כלומר לעבוד עם האינטרנט של סלקום. איך אני עושה זאת? נ.ב. יש לי Windows 7.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  14. winxp sp2 בתודה, בז'נגלו

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי ! אני מנסה ליצור "תמונת מערכת" לכונן C בלבד, אבל לצערי הוא מחייב לגבות גם את כונן D.. מה ניתן לעשות ? הנה תמונה: http://oi45.tinypic.com/o7ou54.jpg בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by MonoMan,

בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by civic,

כשאני לוחץ מקש עכבר ימני על איזשהו פריט בתפריט ההתחלה המהיר שממוקם בצד שמאל של הבר התחתון נפתח התפריט של האייקון אבל אם אני לא בוחר בשום אופציה ועובר לצורך הדוגמה לדפדפן האופציות נשארות פתוחות. עזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by def,

שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by watch out,

עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by tomer*m1,

שלום, יש לי בעיה בעדכונים האוטומטיים של ויסטא שזה עושה לי שגיאה ואני לא יכול לקבל עדכונים... הנה השגיאה: זה כותב לי -"ל-WINDOWS" לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים". "שגיאות שנמצאו: קוד 80072f8f" מה אני יכול לעשות זה ממש דחוף לי כי ממש חיכיתי לחבילת העדכונים של ויסטא שהגיעה אתמול... אז בבקשה משהו שיוכל לעזור לי! חג שמח וללא מריבות בליל הסדר![br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 13:01:00 יש הצלחתי פשוט התאריך של המחשב היה לחודש מרץ והייתי צריך לשים אותו על התאריך הנוכחי אז זה מה שגרם לבעיה מצטער שהטרחתי אפשר לנעול אבל רק עוד דבר קטן עכשיו שבדקתי עדכונים זה מצא לי רק שתי עדכונים ואין שמה את החבילה שכל כך חיכיתי לה.... צריך להוריד אותה עצמאית או שזה בא בעדכונים האוטומטי…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.