עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by hutc,

שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  4. מכיון שהעכבר מסרב להצטלם בפרינט סקרין אז אני יגיד שהוא נראה כמו שושנת הרוחות.. איך משנים אותו בחזרה?.. בתודה,EliaV-PeretZ.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  5. Started by meir3420,

c [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. Started by imac,

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. Started by shimon23,

היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?

8. Started by horacio,

הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by eliaz_b,

למה זה מופיע לי? שוב ושוב ושוב....

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. Started by naoriko,

שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?

12. Started by assaf990,

יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by RONEN1N,

איך אני יכול להקציב את שטח הדיסק לשחזור המערכת בויסטה? ראיתי בעבר אשכול באתר שאמרו בו שאפשר להקציב ע"י פקודה כל שהיא... עריכה: מצאתי vssadmin Resize ShadowStorage /On=[drive]: /For=[drive]: /Maxsize=

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by tomer_et,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by Griffin,

לילה טוב. אני משתמש חדש יחסית בויסטה. אני צריך לבצע שינוי כלשהוא בכמה תיקיות במחשב אך אין לי הרשאה לכך (על אף שאני מוגדר כאדמיניסטרטור ועל אף שהגדרתי הרשאה מלאה דרך מאפיייני הכונן). ברצוני לדעת איך באפשרותי להכנס לחשבון המנהל :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  21. היי , נורא התלאהבתי מהתוכנה שמובנת בתוך ויסטה המאפשרת בקלות להתחבר להתקני BT , כגון פלאפונים ועוד.. האם יש אלטרנטיבה לWIN XP? תודה, סשה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by dorman2,

מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by AboveBeyond,

התקנתי מערכת הפעלה חדשה (7) לאחר שהיה לי XP המערכת הותקנה בהצלחה חיברתי דיסק קשיח שהיה במחשב הקודם עם כל הקבצים שלי ( דיסק sata) קיבלתי הודעת שגיאה : D:\ disk not accessible אחרי כמה מאמרים באינטרנט גיליתי שזה בעיה מוכרת , עניין של הרשאות ניסיתי לקחת בעלות על הכונן, למנוע חילחול הרשאות ואני פשוט לא מצליח זה נותן לי הודעות שגיאה על רב התיקיות מה לעשות ?

24. Started by QQQ,

יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. בקיצור השאלה שלי היא כזאת ... כל פעם שהייתי לוחץ על איזה לינק אז היה נישאר על הלינק הזה מן סימון שהרגע לחצתי עליו ... היו מן נקודות על זה וכך זה היה עוזר לי לדעת על איזה לינק לחצתי לפני .... עכשיו זה נעלם , אני לוחץ על לינק ואין שום סימון שלחצתי עליו ... כלומר עם למשל אני עושה Shift+לחיצה על העכבר לפתיחת חלון חדש . בקיצור אני רוצה להחזיר את הדבר הזה עם זה אפשרי ... Windows XP Pro SP1

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.