Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-