עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Imtheman,

משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by fireskill,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by אבי11,

לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי

6. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

7. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by WarMachine,

במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Kurt,

יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. 1) ה windows במחשב שלי נדפק והתקנתי בנוסף אליו עוד windows שכמובן עולה ב windows הישן היה microsoft outlook איך אפשר למצוא את ה emailים שהיו בו? היכן נמצא ה storage folder של microsoft oulook 2)כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל תפריט ובו אני יכול לבחור בין ה windows הישן לחדש איך אני יכול למחוק / לשנות שם וכו'?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by shimon23,

מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by the red dragon,

תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by hutc,

שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by רן.ט,

אני מנסה להיכנס למקום מסיום באיזה אתר וזה כותב לי make sure you have popup blocker off and enabled cookies מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.