Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האיקונים של "המחשב שלי" והאקספלורר משנים את עצמם לבד.. ניסתי לשחזר לברירת מחדל וזה לא עוזר.. זה קרה לי לפני כמה ימים פירמטתי והכל היה בסדר..ועכשיו שוב אותה בעיה. מה אני אמור לעשות עכשיו ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 2.5 ומאז שהתקנתי את הWIN7 עשיתי בדיקת הורדה וקיבלתי תוצאה של בסביבות ה100kb/s עם הXP הייתי מקבל 312 בממוצע מקווה שזה מתאים לפורום הזה... אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, האם מישהו נתקל בתופעה דומה? התמונות שאמורות להופיע בגאדג'טים מוצגות כאיקס אדום. רצ"ב תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB941568 עדכון א…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר מסויים אז הקידוד משתנה לי לקישקושים ואני צריך להחזיר אותו וכך זה בכל דף באתר המסויים הזה זה קורה לי רק באתר המסויים הזה ויש לי וינדוס אנגלית ולכל האנשים האחרים באותו אתר רואים את האתר בעיברית מה לעשות????? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לאחר הפעלת המחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה XP , נפתח החלון הכהה שיש בו חלון אופקי ובו סימון ההתקדמות עם הנקודות הכחולות. במצב זה נעצרת המשך עליית התוכנה, המחשב לא קופא, הנקודות הכחולות ממשיכות לנוע אבל המערכת לא עולה. אשמח לקבל תשובות רציניות. תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני שם את העכבר על דברים שמוצגים בעזרת flash player אז האינטרנט נסגר ועושה תקלה יכול להיות שאין לזה תאימות ל-vista?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-