עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asw3,

היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by ShahafH,

טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by the red dragon,

תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by ofir667,

הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  14. אהלן אנשים. לאחר בדיקת וירוסים ומחיקת קבצים "נגועים". איני יכול להיכנס לכונן C וכונן D, ששם בוצעו המחיקות בטענה " אין אפשרות לאתר את resycled/boot.com כונן C הוא הכונן שעליו נמצא הווינדוס . מה ניתן לעשות המקרה כזה ע"מ להחזיר את הגישה לכוננים הקשיחים הללו??? תודה רבה רבה . לירן צירפתי תמונה של ההודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by KoM,

בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה בווינדוס... הווינדוס עולה אני רואה את מסך ה- WALCOME אני רואה את שולחן העבודה אבל בלי הסמלים ותפריט ההתחל אחרי כמה שניות הוא חוזר למסך הWELCOME ומבקש ממני לבחור משתמש (ויש לי רק 1). אני בוחר את המשתמש אבל הוא עושה שוב את אותה פעולה. נכנס לווינדוס וחוזר למסך המשתמשים איך מסדרים את זה? הרצתי כבר בדיקה של סורק הדיסק

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Kurt,

יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.