Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LG ללא מערכת הפעלה. ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה בעצמי. השאלה שלי היא כזו: האם אני פשוט מכניס את הדיסק ומתקין רגיל? או שיש מערכת הפעלה בגרסא מיוחדת לניידים? או שצריך להתקין בצורה אחרת? האם יש מדריך להתקנת מערכת הפעלה למחשב נייד + תמונות? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עשיתי מאפיינים בתקייה במחשב שלי, עשיתי בטעות הסתר, ופתאום הכל נעלם לי... מה אני עושה? הצילו! : (
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני גולש ושומע מוזיקה ואני מקבל מסכים כחולים, היום זה התחיל במשחק חשבתי שזה בגלל שהמשחק לא חוקי, אח כך גלשתי באינטרנט וזה קרה עוד הפעם.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה זוללת זיכרון אבל זה קצת מוגזם - 800M ?!? על מה ולמה ?! יש לי רק MSN NOD32 רצים ברקע.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי iPAQ 4100 של HP והתקנתי עכשיו VISTA. תוכנת ה Active Sync לא עובדת עם הויסטה כי יש לו מערכת מובנת שנקראת Mobile Center. איך אני מסנכרן את הIPAQ עם האווטלוק דרך המערכת החדשה הזו...? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-