עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HeaT-SinK,

איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Kak,

דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

6. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by ex_,

לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by levyonfire,

אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK

11. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by at,

עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל

17. Started by IG,

השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by HAIM511,

אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. (זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך להח…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by tini,

פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים