Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה בהגדרות של הצבעים, כשהרצתי את פוטושפ, הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בפרופיל כלשהו של צבעים ולא בדיפולטי, ועכשיו הלבן, בתוכנות של תמונות, ולא רק פוטשופ, התחלף לצהוב מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא ללא שימוש זמן מה, המסך מחשיך וכאשר מזיזים את העכבר, מופיע מסך שבאמצעיתו יש ריבוע עם שם המשתמש וצריך להקליק על הריבוע עם שם המשתמש (במקרה זה אדמיניסטרטור, כי יש על המחשב רק משתמש אחד) כדי להמשיך לעבוד. הבעיה היא שהמסך עם הריבוע באמצע מנתק את אימיול. כיצד מונעים מהמסך הזה מלהופיע? מערכת הפעלה ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין XP אחד על השני זאת אומרת לעשות ריפר זה עושה איזשהו נזק ? והאם זה עוזר או מתקן או ???.... או שכדאי לפרמט וזהו ..... תודה לעונים ....
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה. יש לי לוח אם של ASUS P6T DELUXE עם I7 920 שני הרדיסקים ישנים בחיבור SATA 2 עם שני מערכות הפעלה של XP אחת רגילה והשניה 64 ביט. קניתי שני הארדיסקים של 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate רציתי לחבר אותם ב RAID 0 עשיתי את כל מה שדרוש בביוס, עשיתי את הRAID וכאשר אני מנסה להכנס לאחת ממערכות ההפעלה יש את המסך של לואדינג ואז המחשב עושה ריסטרט ולא ניתן לעשות כלום.... אני לא רוצה להתקין בשלב זה מחדש XP האם יש דרך לפטור את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לפני יומיים , יהתקנתי את הדרייבירים , אנטי וירוסים וכו , עשיתי ריסט ואז השולחן עבודה לא עולה לי , ניסיתי לעשות ctrl > alt > del ולהפעיל את EXPLORER.EXE אבל זה פותח לי תיקיה של המחשב וככה הגעתי לאינטרנט עכשיו . אם מישהו יוכל לעזור לי איך להחזיר את זה אני יודה לו מאוד ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הופיע לי היום. פעם נגיד היה לי שיר והייתי משנה תשם שלו ל"היום", אז המחשב היה יודע לבד שזה MP3. עכשיו אם אנלא רושם "היום.mp3" אז הקובץ לא יעבוד. וגם רשום בשם של כל השירים שלי "שם.mp3". או אחרי תמונה מופיע .JPG . פעם זה לא היה ככה, רק השמות הופיעו בלי הסיומת, המחשב לבד ידע את זה. עכשיו גם הסיומת מופיעה בשם זה הגיע לבד על כל המחשב פתאום ואם אני מוריד זה לא עובד... מישו יודע למה זה ככה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-