Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי Windows Xp Home Edition (לצערי) וזה מקורי! נקי לגמרי...הורדתי דיסקט אתחול מ-www.bootdisk.com הכנתי דיסקט אתחול, הכנסתי אותו בהפעלת המחשב בשביל לפרמט והופיעה לי ההודעה הבאה מיד אחרי שהמחשב סורק את הפלופי למציאת דיסקט אתחול. File\biosinfo.inf could not be loaded The Error code is 4100 Setup cannot continue Press any key to exit ואז כמובן אני לוחץ על משהו וזה עולה חזרה לווינדוס בהפעלה מחדש של המחשב...ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הולך...מתקבלת אותה הודעת שגיאה! ??? זה די דחוף כי אני מת כבר לפרמט ולהתקין מחדש Windows! וגם יש לי קובץ בשם zlpgzx.exe בגודל 112K בתיקיה של Windows Xp במחשב וה-AntiVirus 2004 זיהה אותו כסוס טרויאני, Downloader.MSCache אבל לא מסוגל להעיף אות…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אני פעיל את הווינדוס נכון שהוא טוען את הווינדוס הוא מסיים את זה ופיתאום עושה ריסט????? מה זה יכול להיות זה פעם עושה לי פעם לא
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול שוב כדי להיות בטוח האם מותר לרוקן אטת התקייה הנ"ל, אם זה לא מסוכן מדי?... ותוצאות החיפוש ראיתי מישהו שאמר שהמערכת הפעלה עולה לו לאט ושם הייתה תגובה לעשות את הצעדים הבאים: Start > Run > regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters EnablePrefetcher הוא עומד על 3 תשנה ל 5 על-ידי Net-Spider האם זה בטוח לשנות את הערך מ3 ל5?? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-