Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס אקס פי. כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB). ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...) מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור לי אם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית) [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…
-
יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-