עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GodLike,

שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by yfraint,

שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם.. יש לי קובץ בשם: pagefile.sys הנמצא בכונן C של XP.. אשר שוקל 2GB. האם זה מציאותי? מה זה הקובץ הזה? האם זה קשור לזכרון הוירטואלי? כי יש לי 2GB זכרון.. אם כן, האם זה ממש הכרחי השימוש בו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  4. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by FatherBoard,

הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Imtheman,

חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by devek,

מזה הקובץ הזה?! (צירפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תוסה מראש!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Access Denied,

משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP

12. Started by clyon,

התקנתי לא מזמן חלונות 2000, וחיבור לאינטרנט. לאחר כמה דקות, בכל פעם שאני נכנס לאקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם קובץ שנקרא : svchost.exe , מאז אותה הודעה האקספלורר עושה בעיות : לא פותח חלונות חדשים, מסרב להיכנס לאתרים עם סקריפטים מיוחדים, הפונק' "העתק" \ "הדבק" לא פועלת, שמתי לב שגם אינני יכול פתאום לגרור את האייקונים בדסקטופ הראשי וה"הוספה\הסרה של תוכניות" לא עובד. הקובץ הנ"ל נמצא בספרית : windows\system מישהו יודע מהו הקובץ הזה ? לאיזו תוכנה הוא שייך ? הסרתי את האקספלורר 6 חזרה ל-5, וכיביתי את הנורטון אנטי וירוס ועדיין הבעיה לא נפתרה, בבקשה - עזרה .

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by sxsxservo,

יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by braveheart24,

שלום כולם חייב עזרה דחוף יש 2 קבצים שאני לא מצליח למחוק בשום דרך- ניסיתי כל מיני תוכנות וגם דרך DOS וSAFE MODE לא נמחק יש למישהוא מושג איך מוחקים??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by huber,

הורדתי קובץ גדול מאיימיש (700MB) ועכשיו הנבל לא רוצה להיאסף אל אבותיו ניסיתי ב SAFE MODE ניסיתי להריץ SCANDISK חשבתי להיכנס ל ROOT עם דיסק ההתקנה של ה XP RPO אבל הוא מאפשר גישה רק לתיקייה של הווינדוס ואי אפשר להעביר את הקובץ. עוד רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Vortex,

כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by liav12,

יש לי קובץ שמופיע ב task manager בשם eEBSvc.exe שנראה לי די מוזר..יש למישהו מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by chris_u16,

כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tomirendo,

זה קצת דחוף אז אני צריך תשובה מהר, למשהו פה יש את הקוד ל:XP Home Edition פשוט אני באמצע התקנה, ואני תקוע... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.