עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by composite,

שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by shimronfio,

היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?

5. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

6. הקובץ נמצא בתייקה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson שם הקובץ: drwtsn32.log עד כמה שאני יודע זה קשור לדיווח שגיאות, האם אפשר למחוק אותו? גודלו 740 מגה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח

אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by yogev_23,

מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  11. היי, כפי שאתם רואים בתמונה הזו: http://img5.imagetown.net/26021675.png יש למטה קובץ Windows Service Pack Setup שלוקח את כל משאבי המעבד וזאת מיד לאחר שהמחשב מופעל. ואז אני צריך לסגור אותו ידנית... בהפעלה הבאה שלהמחשב הוא שוב מופעל. אין לעניין הזה שום זכר ב-msconfig ולכן התפלאתי לראות שהוא חוזר על עצמו כל פעם. אשמח לדעת כיצד לבטל קובץ זה ולמנוע ממנו לעלות בעת הפעלת המחשב. תודה.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by eladbu,

כאשר אני מעלה את וינדואס הוא רושם לי שקובץ c\windows\system\config\system הרוס או לא תקין ושולח אותי לריפר סיסטם רקוברי אני נכנס לדוס ורושם לו help אבל עדיין לא הבנתי איך אני מחליף את הקובץ אני חייב עזרה אשמח אם תדריכו אותי צעד אחר צעד מאיפה שהגעתי מה עלי לרשום? כמובן שבכל התהליך הדיסק xp בפנים עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. שלום, כמו שנכתב בכותרת. יש לי את קובץ ההתקנה של הSP1 וכרגע הוא מותקן על ויסטה 32 ביט. בקרוב אני עובר ל64 ביט ורציתי לדעת אם הוא יתאים גם ל64 ביט. רק כדי להבהיר , ידוע לי שדרך הUPDATE הוא כבר יוריד לי אותו אבל אני מעדיף להוריד עכשיו את כל העידכונים ולחסוך זמן בהורדות מיותרות בזמן ההתקנות. דרך אגב , האם זה אותו הדבר עבור אופיס 2007?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by asypeer,

הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by פבליק,

קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by oryosef1,

שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  17. תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by FromHell,

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by apelzig,

יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אתם בטח מקירים את התופעה, שמרתם משהו בעברית בקובץ של כתבן, ואחרי העברה או התקנת וינדוס חדש הוא מופיע בג'יבריש. כיצד משנים את זה בחזרה לעברית? יש איזו תוכנה לזה?

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם כאשר לחצתי ctrl alt del ראיתי בשורת משימות שמופיע לי הקובץ backweb-8876480.exe הנה תמונה להמחשה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by oryosef1,

מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.