עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by Imtheman,

התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. 1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by stav_r,

שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by coldfire1312,

שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. האיקונים של "המחשב שלי" והאקספלורר משנים את עצמם לבד.. ניסתי לשחזר לברירת מחדל וזה לא עוזר.. זה קרה לי לפני כמה ימים פירמטתי והכל היה בסדר..ועכשיו שוב אותה בעיה. מה אני אמור לעשות עכשיו ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by אבי11,

אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by homart,

אהלן חבריא..... כמו שכולנו יודעים בXP שמכניסים דיסק אפילו ריק ישר עולה לנו תיבה ששואל תאותנו מה לעשות, וגם אנחנו מעלים משחק ייש המסך של המשחק עולה ששואל אותנו מה אנחנו רוצים לעשות..... יש מצב שמחקתי את הקובץ הזה?? כי הדברים האלו כבבר לא קורים לי......

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by Satlan,

חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם אני קונה לדוגמא מחשב נייח או נייד של חברת גדולות כמו Toshiba,Hp,Dell,Asus, ועוד כל מיני חברות גדולות שמייצרות מחשבים אז אם במחשב הם מביאים מערכת הפעלה מקורית או פרוצה? לדוגמא במחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8122&perur=2&t=1&c=339 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by shichio,

נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.