Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נכון יש את תיקיות הברירת מחדל של המוסיקה שלי והתמונות שלי שאם מוחקים אותם זה כל הזמן מופיע מחדש.... איך אני יכול לעשות שזה לא יופיע כל פעם מחדש אחרי שאני מוחק את זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס... הווינדוס עולה אני רואה את מסך ה- WALCOME אני רואה את שולחן העבודה אבל בלי הסמלים ותפריט ההתחל אחרי כמה שניות הוא חוזר למסך הWELCOME ומבקש ממני לבחור משתמש (ויש לי רק 1). אני בוחר את המשתמש אבל הוא עושה שוב את אותה פעולה. נכנס לווינדוס וחוזר למסך המשתמשים איך מסדרים את זה? הרצתי כבר בדיקה של סורק הדיסק
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לגירסת הבטא , השאלה היא כללית איזה שיפורים מציעה הויסטה למשתמש ביתי ממוצע ? בקיצור למשתמש ביתי , האם כדאי לעבור לויסטה ? , (כאשר מערכת ההפעלה הנוכחית עובדת מצויין)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-