Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים
-
שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום...יש לאבא שלי מחשב פנטיום D ואני מעוניין לבצע משהו מעניין עליו משהו שעוד לא ניסיתי...אני רוצה שיהיו על המחשב שני דיסקים קשיחים כול אחד עם המערכת הפעלה שלו (לצורך העיניין לאבא שלי יש 98 בגלל כמה תוכנות שיש לו ולאחים שלי יש XP) אני מעוניין שיהיה אפשרות כמו שעושים שני מישתמשים בדיסק קשיח אחד אז האם אפשר לעשות שיהיו שני דיסקים קשיחים ופשוט יהיה אפשר לבחור מאיזה דיסק קשיח הוא יעשה BOOT (כלומר לבחור כשהמחשב מתחיל לעלות) אפשרי? אחד מהדיסקים הוא SATA השני הוא IDE עריכה: או שאפשר לעשות כך שלחלק את הדיסק קשל הSATA לשני מחיצות לעשות שני מישתמשים שכול מחיצה תיהיה 40GB (שני הדיסקים כול אחד מהם 80GB) ואת הIDE לעשות כדיסק קשיח משני? אבל איך הוא ייפעל כמשני? אצל שניהם הוא יהיה משני …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לשימושים משרדיים ולפני שאני מחליט על מפרט אני רוצה לדעת לאיזה מערכת הפעלה להתאים אותו אז מה אתם חושבים לצורך גלישה באינטרנט אופיס ואולי matlab איזה מערכת עדיף?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-