Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני לוחץ ctrl+alt+del ואז אני לוחץ על ביצועים המחשב מראה לי שם את השימוש ב cpu אבל הוא לא יורד מ100% אולי פה ושם אבל ככה שהמחשב דולק ושום תוכנית לא רצה ושום פעולה לא נעשית הcpu כל הזמן על 100 אחוז מישהוא יודע למה זה ואם ככה זה צריך ליהיות? אני מריץ את הווינדוס xp על מחשב לא חזק במיוחד פנטיום 3 800 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1024mb DDR. כברירת מחדל של הwindows הpage file בגודל 1535mb (פי 1.5). זה כמובן מיותר ואני רציתי להקטין אותו. קודם בחרתי no page file ואיתחלתי כדי שהwindows ימחק את הpage file. אח"כ לא משנה איזה ערכים אני שם (גם גודל התחלתי וגם גודל מקסימלי) אחרי איתחול הוא חוזר לגודל 1535mb. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. יש למישהו רעיון? עריכה: ד"א מערכת ההפעלה היא win XP pro SP1.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-