עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by em28,

איך אפשר לשמור על גיבוי טרי של הרגיסרטרי ? האם יש תוכנות המבצעות זאת ברקע , ובשעת משבר ניתן לסמוך עליהן ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by emil001,

היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by DJ_Yaniv,

שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by bennnn,

שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by darkman,

עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

12. יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Aviv Bromberg,

אני לוחץ על האייקון של האינטרנט נכנס לי לאתר הבית אני לוחץ על קישור או כתבות אתר יוצא לי מהיישום במזל הצלחתי להוריד firefox מה לעשות? איך אפשר לתקן? (אם זה קשור לוירוסים פירסמתי log של hijackthis( בתוכנה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by messi,

יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?

16. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

17. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

18. Started by ETB,

כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by ex_,

לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by achiya1,

לילה טוב אנשים. יש ברשותי מחשב נייד של דל והוא לא מגיע אל הווינדוז כשאני מדליק אותו יש לי תאופציה ללחוץ r אחרי שזה כותב שהסיסטם לא נמצא או שהוא פגום משהו כזה.. וגם ל safe mode זה לא נכנס ! זה כותב את אותו דבר בכל מצב.. מה זה הדבר הזה מה אני עושה?! תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by tiger3,

כל פעם שאני מוריד קבצים מקובצים המחשב לא שואל אותי לאן להוריד הוא מוריד לבד את הקובץ ושם אותו בתיקית TEMP אם אני לא טועה וכשהוא מסיים הוא פותח את ה - WINRAR יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב ישאל אותי לאן להוריד את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. 60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.