Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה למי שעקב. עלתה לי הודעה באאוט לוק אקספרס (6) אם ארצה לכווץ המסמכים. הקשתי לכווץ. ב"סנט אייטמס"כווצו כל המיילים ונעלמו כל המיילים של שנת 2007. נשארו מיילים של 2006 ומטה. ניסיתי לחפש ארכיון או משהו דומה-לאן נעלמו המסמכים. גיליתי שב"פח זבל" ישנם קבצים מסוג bak. שמופיעים בשם סנט אייטמס, אינבוקס וכו'-לאחר שראיתי את המשקל אני משער שלשם כווצו כל המיילים. השאלה הנשאלת כיצד אני מחזיר את המסמכים שבתוך הקובץ הלא ידוע הזה חזרה לכל מסמכי ה"סנט אייטמס" שלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הERORR הארור 0xc000007b עד כמה שהורדתי מכמה מקומות, כולל עדכוני ה DirectX אני רואה שכולם בגרסת X32, האם יש כזה בגרסת X64 ??? בתודה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ DLL שאיכשהו נעלם לי מwindows/system32. מישהו יכול בבקשה להעלות לי לאיזה שרת את הקובץ 'shellapi.dll' (נמצא ב: C:\WINDOWS\system32). תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
העלתי את המחשב היום עם הארדיסק שלא השתמשתי בו די הרבה זמן. בעת עליית המחשב הוא נתן לי הודעה על כך שחסר הקובץ systemdd.dll (בהנחה שאני זוכר את השם הנכון) וכהצעה לפתרון הבעייה הוא ביקש להכניס את דיסק הווינדוס וללחוץ על האות r בכדי לתקן את הבעייה. הכנסתי את דיסק הווינדוס ביצעתי ממנו בוט ועוד לפני שניתנה לי האופצייה להגיע למסך שבו מתקנים, קיבלתי הודעת שגיאה: error 4 וממסך זה לא ניתן להתקדם הלאה. כמובן שיש לי את האופצייה לפרמט את ההארדיסק ולהתחיל מחדש, הבעייה היא שיש לי כמה קבצים חשובים על ההארדיסק הזה. מהם הדרכים להציל את המידע הזה?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ לבדיקת מהירות מהאתר של הספקית שלי. הורדתי קובץ EXE והפעלתי אותו סתם, פתאום נפתח חלון דוס שחור ואח"כ שבאתי למחוק נרשם לי כי תוכנית אחרת משתמשת בקובץ. עשיתי ריסטארט, ועדיין, אותה בעיה. אני לא יכול למחוק את הקובץ. למישהו יש רעיונות איך אני מעיף את הקובץ הזה לכל הרוחות? ;D תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול (STOP: 0x0000007E) במחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה XP PRO בנוסף הייתה לי גם רמיזה במסך הכחול שיש לי תקלה עם קובץ KS.SYS . קובץ זה יושב בתיקייה C:\WINDOWS\DRIVERS כיצד אני יכול לתקן אותו ? אני מבקש התיחסות רק לקובץ KS.SYS !
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני יומיים הייתי לי בעיה שלא ידעתי איך להתמודד איתה : עוד לפני העליה לוינדוס המחשב כתב שקובץ NTLDR חסר וכל דבר שהייתי עושה, היה עושה ריסטארט, הבעיה הגדולה היא גם שלא יכלתי להכנס לSAFE MOD ולנסות לפתור משם את הבעיה.. איך יכלתי לפתור את הבעיה בלי פירמוט? מזה הקובץ הזה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עכשיו אף תוכנה לא עובדת לי מישהו נתקל בבעיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו לא בסדר,ניסיתי להתקין את הxp כרגיל,אחרי ההתקנה מפעילים מחדש את המחשב ויש הודעה שהקובץ לא תקין,ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים, גם גירסה אחת של עיברית וגירסה נוספת שבה התקנתי תוספת של השפה,לא עוזר,חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר,עשיתי מספר פעמים אתחול בצורות שונות,לדוגמא עם פרטישן מגיק,התקנתי מחדש, כמובן שגם ניסיתי להחליף את הקובץ עם אחד חדש מהתיקייה של התיקון,לא עוזר,עשיתי אפילו עדכון של ביוס אולי הsata לא עובד כמו שצריך,לא עוזר,אני לא יודע מה עוד לנסות הקובץ הוא c:\windows\system32\config\system לפי מה שאני יודע זהו קובץ של הרישום שהוא לא תקין (reg) מישהו אולי נתקל בעיה כזו? תודה אנשים ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור
-
יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-