Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי... לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר, ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתם כמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגר מה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?! בברכה, יובל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
hello evry body ============ first allow me to apologize for writing in English as you wiil see I had no choice. the broblem is this: When I try to write in hebrew in my explorer it turnes gibrish! while installing the windows I added hebrew. all the check box with hebrew neer them were checked. in menu ->tools - > internet options - > Languages -> I only have hebrew in menu ->tools - > internet options - > I have hebrew fonts - I've tried them all in my toolbars - address and google task bar in the explorer window th hebrew turns up fine I've tried changing the encoding still no help. please help
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-