Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לאחר פירמוט הווינדוס עשה את כל העידכונים כמו שצריך רק באחד הוא נכשל. העידכון הוא Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB958215 למה הוא נכשל? הוא כל פעם קופץ שאני יעשה אותו אבל נכשל!
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל חג שמח לכל בית עם ישראל לא מזמן הייתי באילת השארתי תמחשב עובד הכל טוב אני חוזר אני רואה חושך בעיניים, הפיירואל שלי נגמר לו התאריך והוא לא עובד ואחי פה גלש באתרים ששתלו לי ים חרא על המחשב, אני הרצתי תוכנות ניקיון כמו SPYBOT AD-AWARE וכל השאר אבל עדיין יש לי 2בעיות מעצבנות בטירוף: בשולחן עבודה שלוחצים מאפניינים ברקע ואז מתקדם יש אפשרויות, אז איכשהו נעלם לי משמה ה"DESKTOP" וזה לא כ"כ הפריע לי עד שגיליתי שאני לא יכול לשנות רקע ידני, יענו להכנס לתמונה ואז עליה ללחוץ ימני ולקבוע אותה כרקע - לא עובד. עכשיו הבעיה השניה שהיא עוד יותר מעצבנת למה עם רקע אפשר להסתדר, זה שהתיקיות שלי במחשב לא בסדר, זה התחיל בזה שנכנסים לMY COMPUTIER ואז יש את הפרטים של המחשב…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-