Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
זה פותח לי את זה אוטומטית ולא שואל אותי אם לשמור או רק לפתוח תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
התקנתי אתמול XP מחדש אחרי פורמוט. הכל עבד טוב התקנתי כמה תוכנות ועשיתי עדכול ל חלונות. ופתאום נעלם לי האייקון של ה סאונד משורת המשימות וגם הצלילים של החלונות הפסיקו לפעול יחד אם קבצי MIDI. אולי יש עוד קבצים שלא עובדים אני עוד לא בדקתי. מה לעשות מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לחבר שלי וינדווס 98 ויש לו עכשיו בעיה שכמה המהאייקונים שינו מקום ה my computer קיבל icron של messanger ועוד כל מיני שינויים השינויים הם רק חיצוניים ולא פיזיים האם יש דבר לפטור את זה? או פשוט לשנות אייקונים אחד אחרי השני...?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מחדש לא עזר.. אני עכשיו משתמש במוזילה אבל אני רוצה לחזור לIE... למשהו יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה: wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה) בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזה אקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'נים חלק מהם הוא לא הצליח למחוק והיום בבוקר אני בא למחשב ואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלה מה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפים חשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\ אנלאדע אני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלה אגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם. הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-