עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה כבר איזה שנה ככה התרגלתי אבל הגיע הזמן להעיף את זה, אין לי מושג איך עושים את זה אז הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מחשב נקנה בחו"ל עם WIN 7 עליו (לא יודע איזה גרסא שלו) מאיפה ניתן להוריד קובץ עברית ? או דרך אחרת להוספת עברית ? תודה . . .

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  3. היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום, כבר שלושה שבועות שאני לא ממש מצליח להתחבר לאתר www.torrentbytes.net, מידי פעם שתחילת האייפי שלי משתנה אני מצליח להתחבר. לפי בדיקות שעשיתי הם לא חסמו אותי ספציפית אלא את הטווח של האייפי שלי, אני כיום גולש בברק אבל ניסיתי גם דרך נטויז'ן ונאדה, ואני יודע על עוד אנשים שנחסמו אבל החשבון עדיין פעיל. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם גם אותכם חסמו ואתם לא מצליחים להתחבר? (ודרך איזה ספק אתה גולשים...) 2. איך אני יכול בכל זאת להתחבר (חוץ מהתוכנה HIDE IP כי כשהיא פועלת אצלי ברקע כל האינטרנט נחסם לגמרי...). תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by darkman,

העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום כל הזמן אני מקבל הודעה "כשל בהתחברות לשירות של Windows" בהתחלה אין לי שום בעיה בחלונות 8.1 הכל תקין. עכשיו פתאום זה מופיעה לי הודעה הזאת. כיצד מתקנים הודעה תקלה הזה? בתודה מראש חג שמח ושנה טובה.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by CZSDF,

יש לי בעיה אני שמתי רזולוציה יותר מדי גבוה עכשיו שאני מדליק את המחשב הכול עובד אבל ש זה מפעיל את השולחן עבודה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE מה לעשות ???

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by shendi,

כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מנסה להתקין ווינדווס אקס פי במחשב שנמצא בעבודה, יצרתי מחיצה אחת גדולה של FAT32 וממש לפני שהמסך הכחול של ההתקנה עולה מופיעה לי הודעה (עדיין בדוס) INF file txtsetup.sif is corupt or missing setup cannot continue. press any key to exit יצא לי כבר להתקין אקס פי על מחשבים וליראות ארורים מוזרים אבל את זה פעם ראשונה אני רואה... חיפשתי כבר בגוגל ולא מצאתי כלום למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. חברת הענק ממשיכה ליצור התרעמות ברשת עם תוספת של פרסום בולט במיוחד היישר במערכת ניהול הקבצים של חלונות 10 - אבל אתם יכולים להימנע מכך בקלות לכתבה

16. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. הWINDOWS הציד לי 4 פעמים את ה BLUESCREENOFDEATH שניה אחרי הסמל של XP בתהליך העליה ש המחשב.ה BSoD מייד נעלם והמחשב עשה RESTART לפני שהספקתי לקרוא מה התקלה. ה SAFE ו LAST KNOWEN CFG לא עזרו. ה7.0UBUNTU שמותקן על הארדיסק נפרד,בשביל מקרי XP לא חברותי נתן הודעת שגיאה מפחידה שאני לא זוכר בע"פ וסירב לעלות משהו בקשר לקריסה מוחלטת של מערכת הקבצים. ה RECOVERY MODE לא עזר. משאיר את המחשב ב DEFRAGE ביינתים והרצתי Advanced WindowsCare V2 Personal ו SB-S&B מה עוד ניתן להריץ כדי להציל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלל יש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת. אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Psy,

כשאני עושה ניקוי דיסק לכונן הוא מסיים את השלב הראשוני של ה'סריקה', ברגע שאני לוחץ על מחיקת קבצים הוא מתחיל את הפעילות ואז פשוט יוצא החוצה מבלי להמשיך את הניקוי. גם כשאני מנסה להפעיל שוב הוא מראה שוב את הקבצים שאפשר לנקות, ובמחיקת קבצים הוא מתחיל את התהליך וישר יוצא... ככה שאני לא יכול למעשה למחוק את 'דחיסת קבצים ישנים' , שתופסים הרבה מקום. מיותר לציין שבוצע ריסט והבעיה נשארה אותה בעיה. איך אפשר לתקן את ניקוי הדיסק ואיך אני מוחק את ה'דחיסת קבצים ישנים' ? תודה! \\ לא משנה, קבלו ביטול כאן הפתרון http://support.microsoft.com/kb/812248/he

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by domuzy,

פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  21. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום לכולם. אחרי העדכונים האחרונים של וינדוס שביטלו את Homegroup אני בבעיה, ואני לא יודע איך לפטור אותה- לכן אני מבקש עזרה. יש לי שלושה מחשבים מחוברים קווית לראוטר. 2 עם תיקיות, שמשתפים על פי הספר "Give access to" ל "Everyone" עם הרשאות הבטחה שמאפשרות את זה. ומחשב סלון אחד שאמור לראות תיקיות רשת אלה. הבעיה היא שאחרי זמן של אי שימוש (יום או פחות במחשב הסלון), המחשב סלון לא מוצא את התיקיות וצריכים לעשות חיפוש מחודש (add network drive) שגם הוא לא תמיד מצליח אחרי הפעם השלישית. עם Homegroup הכל היה פשוט ועבד כמו שצריך. אני מתוסכל ומחפש דרכך או תוכנה שתוכל לעשות את זה בלי כל הכאב ראש הזה. יש המלצות או רעיונות איך לפטור את זה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט. אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.