עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לשנות את הצבע הלבן של הכתב באיקונים בשולחן עבודה, מישהו מכיר איך ?

• 10 תגובות
    • 11.5k צפיות
  2. Started by yosizach,

גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. מעבד סלרון 1200 זיכרון 256 DDR מה ירוץ יותר טוב על במחשב הזה windows 2000 pro windows xp pro windows xp home ? המטרה של המחשב זה רשת בעיקר, הורדות ואייסיקיו בשביל שלא יעמיס על המחשב הראשון. לפעמים גם משחקים כמו VICE CITY אבל לא יותר מזה..

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  9. נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[

11. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by The-Crush,

חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by ETB,

תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה

17. Started by __MIKO__,

לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.

21. Started by chenc,

כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?

22. Started by dulcevida,

היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, 1. האם יש דרך להתחבר בשיטה הנ"ל למחשב שאינו נמצא ברשת שלי (כלומר דרך האינטרנט) לפי כתובת IP 2. איך אני יוצר Service בחלונות XP? (כלומר לוקח אפליקציה וגורם לה לרוץ כService) בתודה מראש, Ameralis Zaiir

דיונים חדשים בפורומים