Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום . אני עכשיו רושם ממצב בטוח , המחשב שלי לא היה בסדר כמה ימים הוא פתאום נתקע ונכבה אז החלטתי לעשות נקיון קצת והורדתי לו את האבק עם פאן ... לאחר מכן שניסיתי לעלות הוא נתקע לי ולא עלה .. ורק דרך מצב בטוח , ניסית שיחזור מערכת לא עובד גם .. מה עושים חייב עזרה אני כרגע על מצב בטוח ולא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים ..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה עזרה כי אני כבר מיואש לגבי הפעלת WINXP וWIN7 על אותה המערכת... מה שקרה זה שעל המערכת שלי היה מותקן WIN7. בעקבות חוסר תאימות לכמה תוכנות ומשחקים החלטתי להתקין בנוסף לWIN7 גם WIN XP על המערכת... פתחתי פרטישין חדש על הארד דיסק נוסף שיש לי במחשב ולא על ההארד דיסק שמותקן עליו הWIN 7 התקנתי את הWIN XP והכל הלך חלק עד סיום ההתקנה שבו גילתי שהWIN XP פשוט השתלט לי על המחשב לחלוטין... כשעולה הBOOT הוא פשוט נותן לי בחירה בין שני WIN XP כשאת האחד הוא מפעיל ובשני הוא אומר שחסרים קבצים... ניסתי כל מיני תוכנות מנהלי בוט למינהים בכדי לפתור את הבעייה כדי שאני אוכל לעבוד עם שני מערכות ההפעלה אך ללא הצלחה... כרגע המצב הנתון הוא כך כונן C מכיל את WIN 7 על הארד דיסק 1 כונן D…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שמופיע פה בפוסטים שעולים מדי פעם, גם לי יש לאחרונה בעיה עם ה-svchost שטוחן לי את המחשב ויכול להגיע לגדלים של 1.5G... עצרתי לחלוטין את השירות של windows update אך המצב לא השתפר. משום מה אני לא מצליח להעלות תמונת מסך של רשימת השירותים הסוררים תחת אותו קובץ אז אני רושם מטה את רשימת השירותים: wuauserv winmgmt Themes SessionEnv SENS Schedule Profsvc LanmanServer iphlpsvc IKEEXT EapHost CertPropSvc Browser BITS AeLookupSvc יש לכם רעיון מי מהשירותים מעלה יכול לעשות לי את הצרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-