עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Guy950,

במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  5. איך אני מוחק תמדיה פלייר מהמחשב שלי לחלוטין??? ניסיתי דרך הוספה והסרה של ווינדוס אבל לא עזר איך אני מוחק אותו לגמריי מהמחשב שלי

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by maxwell10,

שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by SHAY951,

איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by ASDF StyLe,

ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. זה פותח לי את זה אוטומטית ולא שואל אותי אם לשמור או רק לפתוח תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by liorw13,

שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by JeW BoY,

שלום יש לי XP אני שוקל לעבור לWIN7. אבל אני משתמש קבוע במגוון התוכנות של adobe גירסא CS3. רציתי לדעת לגבי התמיכה שלהן ב64 ביט. והאם הם כן ישתמשו ביותר מ 2 ג'יגה ראש שמגבילים אותי כרגע תודה

18. Started by Sweet_Tooth,

אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה

19. לפני חודש בערך פרסמתי ת'רד בנושא - ואחרי כמה עצות שקיבלתי הבעיה נפתרה. ועכשיו הבעיה חזרה שוב ושום דבר שאני עושה לא עוזר. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על קובץ של סרט (AVI או MPG) ה-EXPORER קורס. הבעיה התחילה כאשר התקנתי את תוכנת Totalidea Tweak-XP Pro v3 וביצעתי בעזרתה כמה שינויים. הבעיה נפתרה אחרי שהסרתי את התוכנה ועשיתי שחזור למערכת. עכשיו הבעיה חזרה - ואני פשוט לא יכול להפעיל שום סרט - כי כשאני אפילו עומד עליו ה-EXPLORER קורס. ניסיתי לשחזר את המערכת להתקין ולהסיר מחדש את התוכנה - אבל כלום לא עוזר. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by RoyS,

שלום לכולם, י שלי בעיה שהיא חוזרת על עצמה תמיד, אני משחק במחשב גולש בשעות היום, בלילה הולך לישון הולך לצבא חוזר..וואני רואה שהוא עשה ריסטארט אין לי מושג איך זה קרה או למה זה קורה..אשמח לקצת עזרה או כלים שיעזרו לי לאבחן את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by Couthzoe,

שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by Idan-h,

שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.