Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב רציתי לשאול איך מתקינים Windows 98 Second Edition ? כמו שמתקינים XP ? תגידו לי אם אלה הצעדים : ( על הארד דיסק כרגע יש את ווינדוס XP אבל נניח שכבר פרמטתי ) נכנסים לביוס משנים ב First Boot ל Cd שמים את הדיסק של ווינדוס 98 בכונן עושים ריסט ואז הווינדוס אמור לעלות נכון ? ומשם כבר ממשיכים את ההתקנה כרגיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים כשאני לוחצת על המחשב שלי לוקח לו דיי הרבה זמן עד שהוא נפתח לי, כמוהו גם שאר התיקיות שנמצאות על שולחן העבודה, הדבר קורה לי גם מתפריט ההתחלה. משום מה כשניתקתי את כבל הרשת הדבר הפסיק והכל עבד כרגיל ומהיר. מה יכולה להיות הבעייה אני משתגעת לחכות כמה שניות כל פעם למחשב שלי או למסמכים שלי שיפתחו. שמעתי עליכם רק טובות אז בבקשה עזרו לי !
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני...שנה +- פורסם פה בפורום לינק לקובץ תמונה של דיסק, שכלל בו דוס, פרטישן מג'יק ונורטון גוסט זה דיסק מאוד שימושי בעבורי והדיסק שהיה לי נאבד. למישהו יש את הדיסק הזה? ויכול להעלות לפה או להעביר אלי בכל דרך אפשרית (ע"ג הפורום, איסיקיו, מה שלא יהיה..) אשמח לקבל תשובות..תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר של ESC ו-סלקום שאני מנסה להוריד צלצולים, אין לי אפשרות לשמוע את הצלצול דרך האינטרנט. יכול להיות שזה קשור ל-JAVA כי לפעמים אני מקבל הודעה על צורך להתקין JAVA אבל ההתקנה לא עובדת... למישהו יש מושג ???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של nvidia, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת "incompatible version of the rpc stub" הייתה לי את ההודעה הזאת כבר הרבה פעמים, היא מופיעה לפעמים שאני רוצה להתקין משחקים, אבל היא מפסיקה אחרי שאני מפרמט, ואז מופיעה עוד פעם אחרי איזה חודש, יש לי win98 אם זה משנה. שמתי תמונה של ההודעה אם אתם רוצים לראות :[
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה".... ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה... מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים) אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ ) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב התוכנה הזאת קופצת לי. איך אני מסיר אותה לגמריייייייי??
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך להעביר למישהו תיקיות מתוך האאוטלוק אקספרס שמלאות במכתבים למישהו יש מושג איך עושים זאת???
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבא missing operting system ואי אפשר לעשות כלום...... בתדוה לעוזריםםםם
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני כותב כתובת עם שגיאת כתיב או משהו כזה ואין כזה אתר אז זה משנה לי את כל הכתובת למשהו כזה http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8 למשל פה טעיתי עשיתי פסיק בטעות וזה שינה לי את כל הכתובת ואני צריך לכתוב מחדש במקום פשוט לתקן את זה יש איזה דרך להשאיר את הכתובת כמו שהיא עם השגיאה? כאילו: www.corsairmicro.co,m ? בלי כל השטויות האחרות?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה להבין את כל הקטע הזה של ה page file ולא הולך לי,שאני מגדיר בווינדוס שהוא לא יחשב את ה PF אוטומטי אלא אני מחליט לתת לו מקסימום 100MB,אני בודק ב task manager ואני רואה שהוא לוקח לי איזה 1.6GB!! למה זה? בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישתמש יותר בזכרונות עצמם ולא כל כך הרבה ב PG. (אם אני אומר ללא PG אז בכלל אני בצרות).
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-