עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by orzilca,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. יש לי עבודה מאוד סיזיפית ומשעממת שאני אמור לעשות על הרבה מערכות. חיפשתי איזושהי תוכנה שאוכל להקליט את פעולותיי לשמור אותן ואז להריץ את אותו תהליך על מערכת אחרת עם שינויים קלים בעיקר בטקסטים שונים. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו מנסיונו? מן מקליט macro איכותי שניתם גם לערוך אח"כ את המקרוס ולשנות טקסטים. הורדתי כל מיני תוכנות כאלה מהרשת אבל לא הצלחתי למצוא תוכנה שיכולה לעשות את העבודה בצורה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום. כשאני מנסה להתקין בויסטה 32 ביט את מדיה פורטל הוא לא יוצר לי את התיקייה xmltv משום מה. זה קרה גם לפני הפירמוט ומסתבר שאחרי הפירמוט זה עדיין לא שינה כלום. גם כשעשיתי לחצן ימני על הקובץ התקנה ובחרתי ב run as administrator זה לא עזר לי הרבה. אגב ב XP זה כן יוצר את התיקייה. מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by naoriko,

יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד

14. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by redead,

התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. הצבע שבו מסומן קובץ כנבחר הוא תכלת בהיר ואיננו בהיר דיו עבורי. האם העניין ניתן לשינוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. יש לי רק את sp2 ו ie6 שמעתי טובות על אקספלורר 8 אבל מיקרוסופט דורשים להוריד הרבה עדכונים לפני הורדת הדפדפן... מה דעתכם? ערן

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by ac1240,

לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by atlas,

מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by shloosh,

התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.