עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yarl,

אני רוצה להתקין XP אחד על השני זאת אומרת לעשות ריפר זה עושה איזשהו נזק ? והאם זה עוזר או מתקן או ???.... או שכדאי לפרמט וזהו ..... תודה לעונים ....

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by itaiprz,

אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by TimoTy,

טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה

9. Started by dannygnh,

איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by asaf_a,

אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by nore0,

מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by gilza,

WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by benx,

זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. לפני...שנה +- פורסם פה בפורום לינק לקובץ תמונה של דיסק, שכלל בו דוס, פרטישן מג'יק ונורטון גוסט זה דיסק מאוד שימושי בעבורי והדיסק שהיה לי נאבד. למישהו יש את הדיסק הזה? ויכול להעלות לפה או להעביר אלי בכל דרך אפשרית (ע"ג הפורום, איסיקיו, מה שלא יהיה..) אשמח לקבל תשובות..תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. יש STANDART יש WEB ויש ENTERPRISE. תודה. אני באמצע לימודי MCSA ואני רוצה להתאמן בבית. בכלל, מה ההבדל בין גירסת השרתים הזאת לגירסת ה PRO הרגילה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.