Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני עובד עם הרבה דיסקים חיצוניים בעצם כולם חוץ ממערכת ההפעלה הבעיה היא בזמן חיבור דיסק כזה לוקח זמן ארוך מאד כי המערכת סורקת את הדיסק האם יש דרך כלשהי לבטל זאת דרך אגב על מערכת WIN2000 אין את השטות הזאת
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שבמנהל המשימות שלי ב windows xp מופיע התהליך svchost.exe 4 פעמים. האם זה דבר חשוד? או תהליך מיותר שאפשר לסגור אותו דרך ה services? הנה תמונה של התהליכים שלי במנהל המשימות: לפני שראיתי שהופיעו 4 התהליכים, ה commit charge שלי היה על בערך 270. מה עושים? האם יש לי תההלכים אחרים שחשודים או שאפשר לסגור אותם בגלל שהם מיותרים שמאיטים את מערכת ההפעלה? תודה רבה, אשמח לתשובה מקיפה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-