Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתנה לי הפונט המוצג באקפלורר. כל מה שאני בוחר ב=TOOLS, OPTIONS, FONT לא משפיע על הפונט במסך. איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מקבל מייל שיש בו לינק לאתר אחר וכ"ו. אני לא יכול ללחוץ על הלינק "ולהפעיל/להכנס לאתר" הוא אומר לי שההגדרות אבטחה של המחשב לא מאפשרות ואני צריך לפנות למנהל. אבל אני עובד תחת חשבון המנהל ולא שיניתי כלום. יש לציין שזה קרה לי אחרי שהתקנתי פיירפוקס ולאחר מכן חזרתי לאקספלורר 6 אם האקספלורר 7 יש לי בעיה להתחבר לשרתי FTP. כמו כן, אני לא מצליח להתחבר לשליטה מרחוק על המחשב שלי בעבודה. שוב הוא כותב שיש התנגשות של אבטחה. במידה וצריך עוד נתונים, אנא הגידו לי מה חסר והיכן למצוא אותם כדי להיות יותר מדוייק עם השאלות.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ל-Safe Mode וחוזר למצב הרגיל כל התצוגה של כל התקיות נהיית ככה http://img125.imageshack.us/img125/8012/safemodemv6.jpg איך אפשר לסדר שזה לא ישתנה ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה אחרי המסך טעינה של המחשב הוא ניהיה שחור, אי אפשר לעשות כלום - זה במצב הרגיל למרות זאת הוא יכול לעלות על ה-Safe mod בלי בעיה, והוא לא עושה בעיות... למשהו יש רעיון איך לתקן את זה? ושוב תודה רבה וחג שמח המפרט של חבר שלי: amd 3800 X2 dual core 1 GB RAM nvidia 7900GT
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שמתי לב שיש כל מיני קטעים שכשיש עברית אז מויפע לי ג'יבריש במקום, כנראה עשיתי משהו קצת לא טוב התקנה של הווינדוז (זה מבח דחש, רק לנפי כמה ימים התחלתי להשתמש בו..) ובתור דוגמה, הורדתי BS Player ובהגדרות שמתי את זה על hebrew וזה הציג לי הכל בג'יבריש, והיה שם גם אופצייה של hebrew 2 אבל אותו דבר היה גם שמה אני מניח שאני צריך להוריד איזה משהו שיתקן את הקשיי שפה של המחשב שלי, אבל רציתי לברר פה ושתגידו לי אתם מה צריך לעשות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את העכבר של לוג'יטק הרבולושן זה עם הגלגלת בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-