עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HeaT-SinK,

איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by marjelo88,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by dj-king,

יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by EVGA-yuvalll22,

היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by uuzar,

שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by lipa,

הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/

11. Started by Vladgi,

כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?

12. הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה

13. Started by mz155,

אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by sahargt,

הייי מחקתי בטעות את הסל מיחזור מהשולחן עבודה איך אני מחזיר את הסל מיחזור? אני משתמש בויסטה גירסה אנגלית 32 וגם אייך אני מבטל את הסיסמא בכניסה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]

18. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by בזיק,

יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

21. רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by nissim_y,

ב XP התצוגה במסך השתנתה ב rotate של 90 מעלות סימן "התחל" למשל נמצא בצד ימין למעלה בצורה אנכית האם הבעיה במערכת ההפעלה או ב tuning של המסך ? ???

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by adam99,

שלום! לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב וכשהוא מגיע לחלק שלפני המסך ברוך הבא המסך נכבה. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עלה ברוזולוציה ענקית ואז התקנתי שוב את הגרסה הכי החדשה וכשזה עושה ריסטרט זה שוב קורה. החלפתי כרטיס מסך ושוב אותה הבעיה... ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס וזה לא עזר. תודה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by shichio,

נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...

25. הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים