עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by 1900GT,

חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. יש לי את המתרגם הזה לעברית.. עכשיו השאלה היא אם אפשר להכניס אותה להתקנה שזה יהיה ישר עיברית בלי שאני יצטרך להתקין מהתחלה אחרי כל פירמוט? אם כן, פרטו בבקשה =)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by hck,

היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by shaytan84,

שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by sgsg,

כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

17. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Ashand,

כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

21. Started by gadits,

איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין על ה amd 64 bit xp pro xp 64 bit תודה !

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by __MIKO__,

איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by domuzy,

אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב. מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו? 2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)? ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. יש לי את BOB ו ZOZ אני רוצה שיכנס ליוזר BOB ולא יראה לי את מסך הבחירה אפשר לעשות ככה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים