Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. במחיצה C יש לי ווינדוס XP. אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS. מחיצה D היא FAT32. שאלותי: 1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ? 2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ? 3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ? 4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ? אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי. כיום אני משתמש ב WIN XP ומאוד מרוצה מניסיונכם, לאחר ש 7 רכשה כבר כמה "שעות טיס" כדאי לעבור ל WIN 7 ? או שסוס מנצח לא מחליפים ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב Q6600 עם 4 גיגה ראם ואני שוקל לשדרג לוויסטה. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לשדרג לוויסטה 32 או 64 ביט בלי לפרמט את כונן C? זה כונן של 500 גיגרה ואני לא רוצה למחוק אותו בשביל להתקין ווינדוס. ואם אני כבר פותח טראד, אז עדיף וויסטה 32 או 64 ביט לסרטים בHD ועבודה כללית מהירה של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון אני מתעסק הרבה זמן כבר בתיקון מחשבים והבעיה הזאת מאוד נפוצה שהקובץ נמחק ואז מפעילים את המחשב מחדש ויש את השגיאה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לדוגמא לבנות boot cd שפשוט יעתיק תקובץ לכונן C:\ ויפתור תבעיה או מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ואיך יוצרים דיסק בוט שיעשה את זה כי כול פעם לפרמט ולהתקין ווינדוס וכול זה ..זה תהליך קצת ארוך אז עם זה אפשרי זה יקל עלי מאוד. תודה רבה לעזורים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים, C וD, כל אחד עם 250GB.. עכשיו אני רוצה לקחת את כונן D, ולפצל אותו לשני כוננים, נניח D וE, שD יכיל את 220GB וE יכיל 30GB (בשביל להתקין WINDOWS7) . איך עושים את זה? (מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה.. לא היה פה פורום של תמיכה טכנית.. ואני צריך את זה בשביל להתקין ווינדוס 7.. אז..)
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תיקייה על שולחן העבודה ובתוכה מספר תיקיות כאשר אני מקליק פעמיים עליה היא נפתחת באותו חלון וכך גם על התיקיות, אני רוצה שהתיקיות יפתחו בחלון חדש זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב ווינדוס אקס פי בעברית עכשיו יש לי אייקון של מדפסות ופקסים במחשב שלי ובכלל אני לא משתמש בדברים האלו איך אני מסיר את האייקון? (כשאני לוחץ מקש ימיני זה נותן לי רק אפשרות של פתח,סייר,צור קיצור דרך)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-