עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon23,

מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by kobi_af,

שאני לוחץ עליו ctrl+alt+del המוכר רשום לי הוא הוגדר כלא זמין,לדעתי זה וירוס סרקתי גם במקאפי גם בפנדה באינרטנט ובנורטון מקוון ולא מצאתי וירוס יש פתרון אחר אולי במקום לפרמט אולי משהו במנהל השרותים..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. שמתי לב שיש כל מיני קטעים שכשיש עברית אז מויפע לי ג'יבריש במקום, כנראה עשיתי משהו קצת לא טוב התקנה של הווינדוז (זה מבח דחש, רק לנפי כמה ימים התחלתי להשתמש בו..) ובתור דוגמה, הורדתי BS Player ובהגדרות שמתי את זה על hebrew וזה הציג לי הכל בג'יבריש, והיה שם גם אופצייה של hebrew 2 אבל אותו דבר היה גם שמה אני מניח שאני צריך להוריד איזה משהו שיתקן את הקשיי שפה של המחשב שלי, אבל רציתי לברר פה ושתגידו לי אתם מה צריך לעשות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by zsmi,

[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by דידוש,

אני לוחץ מקש ימיני על הכונן לוחץ "אתחול" לוחץ התחל אז זה רושם לי את השגיאה : "אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל מכלי השירות לדיסק או מתוכניות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו ולאחר מכן נסה שנית" ניסיתי הכל ועדיין זה רושם את השגיאה..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by Gohan,

איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

13. אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by guyl3,

אחרי שאני לוחץ עלminimize החלונות נעלמים במקום להיכנס לשורת ה TASKBAR (הם לא מופיעים שם ) ניסיתי ללחוץ על המקש הימיני בעכבר על "שורת המשימות" ולהיכנס ל TOOLS ולהוסיף פונקציה שנעלמה / או שהוסרה אך ללא הצלחה !מצ"ב תמונה [[glow=red,2,300]URL=http://imageshack.us][/glow] -------------------------------------------------- פתרתי את הבעיה ע"י קריאה ממושכת tech support guy בנוסף התקנתי תוכנה הנקראת SUPERAntiSpyware Free Edition מומלץ בחום ( איזה הרגשה נפלאה )

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by EagleX2,

שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by jackhammer,

טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by solo53,

אני עובד עם הרבה דיסקים חיצוניים בעצם כולם חוץ ממערכת ההפעלה הבעיה היא בזמן חיבור דיסק כזה לוקח זמן ארוך מאד כי המערכת סורקת את הדיסק האם יש דרך כלשהי לבטל זאת דרך אגב על מערכת WIN2000 אין את השטות הזאת

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

23. האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by pitter,

אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים