עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  3. יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

6. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

7. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by dror_gh,

אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by redead,

יש כאן אנשים עם לוחות אם של GIGABYTE שהתקינו VISTA והסתדרו עם הדרייברים? זאת אומרת דרייברים לויסטה אין השאלה היא האם הדרייברים של XP עובדים? ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. שלום...יש לאבא שלי מחשב פנטיום D ואני מעוניין לבצע משהו מעניין עליו משהו שעוד לא ניסיתי...אני רוצה שיהיו על המחשב שני דיסקים קשיחים כול אחד עם המערכת הפעלה שלו (לצורך העיניין לאבא שלי יש 98 בגלל כמה תוכנות שיש לו ולאחים שלי יש XP) אני מעוניין שיהיה אפשרות כמו שעושים שני מישתמשים בדיסק קשיח אחד אז האם אפשר לעשות שיהיו שני דיסקים קשיחים ופשוט יהיה אפשר לבחור מאיזה דיסק קשיח הוא יעשה BOOT (כלומר לבחור כשהמחשב מתחיל לעלות) אפשרי? אחד מהדיסקים הוא SATA השני הוא IDE עריכה: או שאפשר לעשות כך שלחלק את הדיסק קשל הSATA לשני מחיצות לעשות שני מישתמשים שכול מחיצה תיהיה 40GB (שני הדיסקים כול אחד מהם 80GB) ואת הIDE לעשות כדיסק קשיח משני? אבל איך הוא ייפעל כמשני? אצל שניהם הוא יהיה משני …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by dani2k,

היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by alonpartuk,

שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by VL,

נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

דיונים חדשים בפורומים