עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by trxman,

אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by brum,

שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1590 בתכלס, לא מומלץ למי שאין לו מושג מה שהוא עושה, אבל הבאתי בכל מקרה...

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

13. Started by OpenCan,

יש לי בעיה עם האקספלורר. שאני נכנס לפורומים של היידפארק, הוא לא נותן לי להכנס לתיבת הקלדה של ההודעות, וכותב הודעת שגיאה למטה (צורף קובץ) הוא אומר שהגישה נדחתה. איך אני יכול לאשר אותה? התקנתי את הSP2 לא מזמן, ורק צרות הוא עושה לי... בכל מקרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by p_q,

התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by @guitarsuite@,

חג שמח וכשר לכולם! אז ככה,,נתחיל בזה שאני לא איזה רמאי או עובר על החוק.. אני צריך איזשהו קובץ קראק כזה, שמשחרר את הווינדוס מההערה של ה-30 ימים אני שואל אתכם מאיפה אני יכול להוריד את זה כי זה יחסוך לי המון המון זמן בטלפון... אז תודה רבה מראש חברים. וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by ZoreK_ZetiM,

לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by aviz,

אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !

21. השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 הוא "השתגע" אז החלטתי לעשות upgrade זה הפעיל מחדש את המחשב על מנת להגיע לתוכנית ההתקנה (במצב דוס) ואז התקבלה הודעה על רקע כחול: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) חשוב לציין שבזמן שהמחשב מציג בפניי 2 אפשרויות (להיכנס להתקנה של הווינדוס או לווינדוס) - המקלדת כאילו מושבתת, ושום מקש לא עובד גם לא F8 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. הצבע שבו מסומן קובץ כנבחר הוא תכלת בהיר ואיננו בהיר דיו עבורי. האם העניין ניתן לשינוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.