עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oranili,

שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by mz155,

אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by sahargt,

הייי מחקתי בטעות את הסל מיחזור מהשולחן עבודה איך אני מחזיר את הסל מיחזור? אני משתמש בויסטה גירסה אנגלית 32 וגם אייך אני מבטל את הסיסמא בכניסה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]

7. יש לי את העכבר של לוג'יטק הרבולושן זה עם הגלגלת בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by blanco,

שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by domuzy,

אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב. מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו? 2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)? ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by boogie,

היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by medina,

בכל פעם שאני מוריד קובץ אפליקציה..וינדווס מנסה לפתוח אותו עם תוכנת CMD.EXE במקום לפתוח עם האקספלורר, וכל האייקונים של הקבצים הופכים לתצורת דוס.ולמעשה כבר בהפעלת המחשב ישנן מספר משימות שהווינדוס מריץ עם CMD. מה עלי לעשות כדי שהאקספלורר יפתח את הקבצים? ניסיתי כבר לשנות את אמצעות הפתיחה אבל זה לא עוזר כי אין אפשרות לערוך את האופציה לקבצי אפליקציה (EXE). וגם ניסיתי לשנות בתפריט אבל מופיע רק OPEN ולא OPEN WITH

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by eladbu,

כאשר אני מעלה את וינדואס הוא רושם לי שקובץ c\windows\system\config\system הרוס או לא תקין ושולח אותי לריפר סיסטם רקוברי אני נכנס לדוס ורושם לו help אבל עדיין לא הבנתי איך אני מחליף את הקובץ אני חייב עזרה אשמח אם תדריכו אותי צעד אחר צעד מאיפה שהגעתי מה עלי לרשום? כמובן שבכל התהליך הדיסק xp בפנים עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום, אני מנסה למחוק תיקייה של תמונות והוא לא נותן לי (מסתלבט עליי), איך פותרים זאת?: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום. כשאני מנסה להתקין בויסטה 32 ביט את מדיה פורטל הוא לא יוצר לי את התיקייה xmltv משום מה. זה קרה גם לפני הפירמוט ומסתבר שאחרי הפירמוט זה עדיין לא שינה כלום. גם כשעשיתי לחצן ימני על הקובץ התקנה ובחרתי ב run as administrator זה לא עזר לי הרבה. אגב ב XP זה כן יוצר את התיקייה. מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. כאשר המחשב נמצא ללא שימוש זמן מה, המסך מחשיך וכאשר מזיזים את העכבר, מופיע מסך שבאמצעיתו יש ריבוע עם שם המשתמש וצריך להקליק על הריבוע עם שם המשתמש (במקרה זה אדמיניסטרטור, כי יש על המחשב רק משתמש אחד) כדי להמשיך לעבוד. הבעיה היא שהמסך עם הריבוע באמצע מנתק את אימיול. כיצד מונעים מהמסך הזה מלהופיע? מערכת הפעלה ויסטה. תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  20. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. עכשיו אני הולך להעביר את ההרידסק מהמחשב הישן לחדש ההרד דיסק מחולק לc ו d עכשיו בc יש את הwindows ובd כל המידע השאלה שלי אם אני מתקין windows מחדש אני יכול לפרמט רק את c ללא הd

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by goodspeed,

שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.