Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו כאשר אני מנסה לפתוח כל כונן,C D E מהמחשב שלי הוא פותח לי חלון של "פתיחה באמצעות" ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעצבנת הזו רק אם אני לוחץ כפתור ימני בעכבר אז אני יכול לבחור פתח... ואי אפשר לעשות כמו שעושים בכונן CD לסמן את ה הקובייה הקטנה למטה של "השתמש תמיד בתוכנית זו" היא חסומה משום מה... חייב עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346616.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346183.0 הצלחתי להעיף את klif.sys (אני אפרסם הודעה איך מטפלים בזה כהמחשב שלי ולא במחשב שאני משתמש עכשיו יתוקן) עדין לא הצלחתיעשות repair. בכל מקרה, המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות. בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר. מה לעשות? עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם לוחצים DELETE.. זה פשוט לא מגיב ראיתי פעם אשכול על זה אבל לא התייחסתי ועכשיו אני לא מוצא בחיפוש אף אשכול
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שעולה לי המחשב - אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) זה התחיל לפני שבוע בערך,מה אני עושה? אשמח לתגובות, בתודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ב"מתזמן המשימות" בויסטה (גירסא עברית - home premium) ע"מ להריץ תוכנה באופן אוטומטי פעם ביום. לא משנה מה אני עושה שם אני מקבל את ההודעה "משך הזמן אינו חוקי". יש למישהו רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-