Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאיזה אתר [פורום], והאוונט הביא הודעה ואז כל התפריטים של האוונט הפכו לג'יבריש. מה לעשות? ניסיתי להתקין מחדש, לסרוק ספיי וניקוי הרג'סטרי. בקדתי בהגדרות אזור ושפה - הכל עברית/ישראל. שום דבר לא פעל, עדיין ג'יבריש. מצורפת תמונה ואל תגידו לי לעבור למקסטון, אני מעדיף את האוונט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ברשותי WIN98 SE. ב - SYSTEM PROPERTIES , מחיצת - SYSTEM PERFORMANCE. מופיע לי הודעה של : compability mode paging reduces overall performance. איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במחשב שלי כל פעם שאני מנסה להיכנס לווינדווס כתוב לי "לא ניתן להיכנס למערכת כעת מכיוון שהתחום user אינו זמין... אין לי מושג מה לעשות... אני מצליח להיכנס רק במצב בטוח וזה חרא... בבקשה תעזרו לי מהר
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי כאשר אני מדליק את המחשב , עולה לי מסך כחוך של סריקה של הדיסק הקשיח, אם אני לוחץ על מקש כל שהוא הסריקה מתבטלת והוינדוס ממשיך לעלות רגיל... הבעיה היא שאם אני משאיר אותו לסרוק את הדיסק הקשיח , בסיום הסריקה הוא נותן הודעה של סיום מוצלח ונתקע במסך הסריקה ולא ממשיך לעלות לוינודס!!! כבר נמאס לי מהמסך הזה שכל הזמן חוזר ואני רוצה לדעת אם יש אפרשות במערכת הפעלה לבטל סריקות של הדיסק הקשיח בזמן איתחול המערכת לגמרי. ככה שהוינדוס יעלה לי ישר בלי מסך הסריקה ויתקע לי את המחשב או שאני הצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא בשביל לטל את הסריקה המעצבנת הזאת תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה ליאור.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לחבר שלי שפירמטתי לו תמחשב לפני יומיים (XP SP2) טוען שהוא רואה לפעמים סימני שאלה איפה שאמור להיות כתוב דברים בעיברית.. למשהו מוכר הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-