Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מחשב נקנה בחו"ל עם WIN 7 עליו (לא יודע איזה גרסא שלו) מאיפה ניתן להוריד קובץ עברית ? או דרך אחרת להוספת עברית ? תודה . . .
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה שה-INTERNET EXPLORER שלי נסגר לפעמים בפתאומיות, בנוסף שאני מנסה לבדוק MAIL ב-HOTMAIL דרך ה-WINDOWS MESSANGER הוא מראה לי את החלון שיש תקלה (ואפשר לשלוח ל-MICROSOFT דוח על התקלה). יש לי מישהו פיתרון? בדקתי אין לי איזשהו SPYWARE שמתחבר במחשבים וכן לא וירוס.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בבקשה צריך עזרה דחוף למקודדים לויסטה כי ניסיתי הרבה ושום דבר לא עזר אם מישהו מכיר קישור לאתר או משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, לאחר שניסית מספר פעמים בלתי מבוטל לתפעל את הבעיה הנ"ל אני פונה אליכם. כחודש שהמחשב שלי עושה RESET לעצמו ללא הודעה מוקדמת ומופיע מסך כחול ועליו ההודעה BEING DUMPED OUT OF PHISICAL MEMORY עשיתי UNINSTALL לכל התוכנות החדשות שהתקנתי פיניתי מקום ב HARD DISK כמו שההודעה אומרת אך דבר לא עוזר המחשב כאילו אקראית ממשיך בשלו, פעם שניות אחרי ההפעלה ופעם מספר שעות. איני משתמש בתוכנות שלוקחות זיכרון רב או בכלל זולת SKYPE ו MESSENGER. אשמח אם תתדעו לספק תשובה שיכולה לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית לפני שאני בחוסר ברירה מתקין WINDOWS מחדש או לחילופין תכירו אתר שבו ניתן למצא תשובה לבעיה. בתודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-