עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by liorw13,

שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי כשחזרתי ל WINDOWS XP לאחר שהויסטה קרסה שמתי לב שלוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR בניגוד לויסטה שהיה הרבה יותר מהיר. אמנם החלפתי את כבל ה SATA שבא עם הלוח לכבל 90 מעלות לא נראה לי שזו בעיה של כבל כי כל הכבלים הם אותו דבר,לא? האם גם לכם לוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR? תודה מראש

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by dekel_as,

אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by benor,

מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eranratzon,

שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by ARIK1984,

שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית

12. Started by 7278608,

שלום למומחים יש לי בעיה באינטרנט EXOPLORER ב win 7 64BIT. ברגע שאני לוחץ תוך כדי גלישה באינטרנט על האקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות עד שהוא פותח לי דף אינטרנט אני יישמח לקבל פיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by neil4,

איך אני עושה שכל פעם שאני אפתח חלון חדש זה ייפתח לי על המקסימום ולא בתוך איזה חלון קטן מהמקסימייזד? יש לי אקס פי אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ShOw-Time,

לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by SaXtoR,

קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

20. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by liav12,

איך אני פותח פורטים בתוכנה הזאת? של אימיול למשל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by alia,

עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.