Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי כל פעם שאני מפעיל תוכנה מסויימת (לא משנה איזה ממש) המחשב קורס וזה מראה לי מסך כחול ואומר שיש לי איזה בעייה וכו' ( אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי ממש איך...) האם תוכלו לעזור לי בקשר לזה איך שהוא כי זה נורא חשוב לי בבקשה תנסו לעזור לי... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה. ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא אבל אני ישאל בכל מקרה. המחשב שלי עמוס ולא עבר פרמוט מעולם, ברצוני לדעת כיצד מפרמטים ולמה אני זקוק כשאני יעשה זאת. בתודה, תום.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס XP PRO בעברית עם SP1 מותקן עליו... יש לי בעיה "קטנה" סרגל השפה משום מה לא פעיל עם הפעלת וינדוס, הוא מסומן כאילו הוא שמיש, כלומר יש לידו V, אך הוא לא קיים, ועל מנת לשנות שפה באמצעות המקלדת, עלי לכבות אותו ולהפעילו מחדש ורק כך אוכל לשנות שפה בוינדוס. מישהו מכיר פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים מציקה לי בעיה מעצבנת - כשאני גולש בתיקיות הכוונה היא גלישה למעלה למטה, הכל זוחל ולוקח לזה חצי שעה לטעון כל שורה של תיקייות. אוקיי נועם עזר לי לשחק טיפה עם דברים וגיליתי שני דברים - האחד - כאשר אני במצב תצוגה - תמונות ממוזערות אין יותר תקיעות ובכל תצוגה הכל זוחל אלא אם כן אני מסמן את כל התיקיות ואז אין תקיעות ם_ם מוזר אבל נכון. רציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את התקיעות גם בתצוגות אחרות מכיוון שאת תמונות ממוזערות אני שונא במיוחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכל לא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתי אחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפריים אני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוז אין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגיל מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-