עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by esaly,

שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Crash5,

שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?

5. Started by mosh18,

בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Aviram,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Ivan,

אין תיקון עדיין. יש הוראות עקיפה ממיקרוסופט בקישור https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/adv200006#march-23-flaw

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום. סליחה שאני מטריד עם בעיות "הזויות" כאלה. כאשר אני מבקש להקליד שם ארוך-משהו לתיקייה או קובץ, מתרחש דבר מוזר. אני מוגבל, ובו בעת הסמן של העכבר נעלם. בשני המקרים [בתמונות] אני מוגבל על ידי המערכת מלהמשיך ולרשום שם

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by IlanF,

לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by borka84,

אז ככה, יש לי כונן יחיד© ופתאום משום מקום הופיעו לי שם 5 קבצי DLL. הקבצים הם: atl71.dll , mfc71.dll , mfc71u.dll , msvcp71.dll , msvcr71.dll מישהו יודע מזה הקבצים האלה ומאיפה הם צצו?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. קיבלתי מחשב של חבר (אני בניתי לו אותו והוא נעזר בי), כל התצוגה השתבשה פתאום- הוא שיחק משחק, לחץ בטעות על מקש "START" במקלדת, המשחק נפל והתצוגה ב XP השתבשה- פונטים גדולים,הכל מפוקסל,רווחים הין אייקונים, ה"ריפרש" של המסך ניהיה איטי, חלונות זזים בתנועת ריצוד... ניסיתי כל מיני דברים לא עוזר. מה זה? איך פותרים ? צירפתי תמונה תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by matizami,

לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by assaf990,

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by ohadnir9,

כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.