עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by booster,

שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by mrBezos,

שלום, יש לי את המחשב שנתיים הדיסקים הקשיחים דיי מלאים והמחשב עובד נורא לאט. החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב. עשיתי גיבוי של כל הקבצים. קניתי ווינדווס 7 מקורי (זה מה שמותקן כרגע) האם אותו עותק של Windows מאפשר לי לפרמט את המחשב ולהתקין אותו מחדש?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי LAPTOP של DELL עם מערכת הפעלה WIN 7 64 מקורית - כלומר שילמתי עליה כסף. איך אני מפרמט את זה? כי אני הבנתי שבדרך כלל מחשבים ניידים שומרים IMAGE של המערכת הפעלה ואז זה לא אמור להיות יותר מדיי מסובך. איך אני יודע אם זה המצב? ואם לא אז איך אני מפרמט? אשמח לעזרה בנושא אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב נייד שלאחרונה נעשה איטי,החלטתי לפרמט את הWIN XP שמותקן בו. מכיוון שהכונן CD המובנה שלו מקולקל חיברתי לו צורב DVD חיצוני (באמצעות USB). ברגע שאני נכנס לF12 יש לי אפשרות קריאה מדיסקט או דיסק אני לוחץ על קריאה מדיסק והוא רושם לי שאין דיסק בכונן שניתן לעשות לקרוא ולעשות BOOT. רציתי לשאול איך אני מגדיר שהוא יקרא מהכונן החיצוני הזה על מנת לבצע את הפרמוט? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Press,

אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Fire_Trooper,

יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 7omaHawk,

שלום ! אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא אבל אני ישאל בכל מקרה. המחשב שלי עמוס ולא עבר פרמוט מעולם, ברצוני לדעת כיצד מפרמטים ולמה אני זקוק כשאני יעשה זאת. בתודה, תום.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קניתי לפני חודש כונן SSD, וברצוני לפרמט את המחשב, לאחר הפרמוט אני רוצה להתקין את כל מערכת ההפעלה של וינדוס 10 על הכונן SSD, לצערי אין לי את הדיסק התקנה של וינדוס 10, ואני לא זוכר היכן בדיוק הדיסק של 7, וגם אם כן אני רוצה להיות משודרג למערכת החדשה. אשמח לעצות כיצד לבצע את כל עניין הפרמוט וההתקנה מחדש.

10. שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכם, זה נכון שהכי טוב זה ה512, כי כך הכונן מנוצל יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 15.7k צפיות
  14. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהחליף את ויסטה לXP אבל שאני מתחיל את התהליך של הפירמוט המחשב לא מוצא את הSATA ולא נותן לי לפרמט מה לעשות תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by huhxdd,

שלום לכולם, לראשונה בחיי קניתי מחשב נייד. שאלה שמאוד מעסיקה ומעניינת אותי. עם המחשב קיבלתי ווינדוס 8.1 חוקי - OEM מן הסתם, ללא הדיסק. אם אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש ולהשתמש בKEY שהכניסו לווינדוס שמותקן כרגע, זה אפשרי? הדבר היחיד שמתאפשר לי זה לשחזר את המחשב לנקודת התחלה או לשדרג את הווינדוס לגרסא חדשה יותר (WIN 10 לדוגמא) ללא פרמוט או לפרמט ולהתקין ווינדוס לא מקורי? או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום לכם. יש לי מחשב מדגם dell inspiron 3542. המחשב כבר איטי ואני מעוניין לפרמט אותו ולשדרג גם לwin 10. דבר ראשון ממה להתחיל מהשדרוג לwin 10 או לפרמט אותו. דבר שני איך מפרמטים אותו ? מחשב נייח אני יודע לפרמט . בנייד של dell הבנתי שזה קצת שונה . ומצאתי שני מדריכים שאני לא סגור על פי איזה מהם לעבוד אם בכלל 1. http://www.dell.com/support/Article/us/en/04/DSN_336966/EN 2. http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN153569?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. בתודה מראש hagayben

• 5 תגובות
    • 11.6k צפיות
  21. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by IRIVERMAN,

שלום לכולם.. דבר ראשון אם הנושא לא קשור לפורום הזה אז תעבירו אותו בבקשה למקום הנכון..תודה מראש. ובכן לנושא: עבר זמן מה ואני מרגיש כי עליי לפרמט את המחשב ולפני שאני עושה זאת ברצוני לבדוק משהו. עד כה שעבדתי עם מערכת הקבצים FAT32 לא הייתה כל בעייה לפרמט את המחשב, פשוט להכניס דיסקט איתחול ולפרמט את הכוננים דרך הדוס. אך כעת אני עובד עם מערכת הקבצים NTFS שלא ניתן לגשת אליה דרך הדוס וזה יוצר מספר בעיות: 1) לא ניתן לפרמט את הכונן דרך תוכנית ההתקנה של ווינדוס XP מאחר והיא מזהה את המערכת שמותקנת כבר על המחשב ולכן היא לא מוכנה לפרמט את הכונן. 2) עד כה כל הזמן הסתבכתי עם הבעייה הזו ופעלתי בדרך עקיפה: יצרתי מחיצה בה התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה ואז מהמערכת החדשה פירמטתי את שאר …

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. פירמטתי את המחשב בפרמוט רגיל והוא ניתקע באמצע.בפירמוט מהיר זה הצליח.למה??

24. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.