עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  3. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Aviram,

התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  5. אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by TermiNal,

מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  8. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by yfbr,

מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה Win-xp , עד לפני שבוע היה ניתן להכנס לצ'אט של Walla וכעת מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לזה של walla . נסיתי כמה פעולות שלא הועילו: 1 - התקנתי jvm של Sun 2 - הסרתי את ה jvm של Sun והתקנתי את ה jvm של מיקרוסופט 3 - עשיתי Windows Update והתקנתי את Service Pack 1 מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by zpd,

כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  13. פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  14. אני מחפש פקודה ששמים ב start->run. לאחר ששמים את הפקודה ניתן למחוק קבצים שלא נמחקים בטענה שהם מוגנים או הם בשימוש (לרוב סרטים מקודדים שנמצאים לא בשלמותם).

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by omri_ro,

אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by zpd,

אין באפשרותי לקבוע את דף הבית . לאחר איתחול דף הבית חוזר לאתר שנקרא - res://mshp.dll/index.html#37049. ניסיתי להיפטר מהקובץ MSHP.DLL אך הוא חוזר כל הזמן. אני משתמש ב- xp home edition

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם שהוינדוס עולה לי מופיעה לי הודעה שיש בעיה אם Windows Update ראו תמונה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by Chevy,

אני מעוניין להכניס תוכנות משלי ל-"Standard Buttons". אני מצרך תמונה כדי להמחיש את זה. כמו שיש לדוגמא ל-ICQ/DAP אייקון שם, אני רוצה אייקון לתוכנות אחרות. מה אני צריך לעשות בשביל זה והיכן זה נמצא. - אני לא מעוניין ב-Links, כיוון שזה משמש לאתרים אצלי והוא תפוס. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים