Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
Windos could not complete the installation. To install Windos on this computer, restart the installation " לאחר הכנסת דיסק המערכת (WIN 7 home prem - אני ניסיתי ל"לתקן את המערכת אך כמובן שלא נמצא שום בעיה -כמו תמיד פונקציה בלתי אמינה .לכן ניסיתי לשחזר לפני נקודת שחזור, הבעיה היא בהודעה נוספת שיוצאת "עליך להפוך לזמינה הגנת מערכת בכונן " כמובן שזה מתורגם מאנגלית - אין לי מושג אין למצוא את זה באנגלית בחיפוש בגוגל מצאתי משהו שקשור לBITLOCKER אבל אין לי מושג האם זה שייך לנושא .
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית הוא מעודכן כל הזמן אף פעם לא עשה בעיות פתאום יום אחד הוא נהפך חלקו לאנגלית בתפריטים ועוד כמה דברים עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני שזה קרה.. ושוב אותה בעיה חזרה.. מה עושים ??
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב עם חלונות 7. אשמח לדעת כיצד למחוק לגמרי את היסטוריית המשחקים המובנים (סולטייר, שולה המוקשים וכ'), בכדי שלא יישאר שום תיעוד, על שימוש כלשהו באפליקציה זו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אצל סבתא שלי יש בעיה. יש לה מחשב חדש יחסית, ווינדוס 8.1 כל כמה ימים, שהמחשב חוזר ממצב שינה או עובר הפעלה מחדש, התאריך הולך יום אחד אחורה ו-14500 שנים קדימה (היום הוא הראה ה-29 ביוני 16514) התאריך בביוס בסדר, ואני לא מוצא משהו הגיוני. בגלל התאריך נמנעת מהמחשב שלה גישה לאינטרנט ואני אפילו לא יכול לסדר מרחוק.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה התקנתי במחשב שלי sp3, הייתי רוצה לדעת מה יש ב- sp3 כאילו אילו שיפורים חדשים שמו שם. מה הבדל בין sp2 ל- sp3? האם כדי להתקין את sp3? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-