Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
באשכול זה יואספו מדריכים שאני או אנשים אחרים כתבו, מדריכים שימושיים וקלים מאוד לעשייה, רב הבעיות תפתרנה פה. להעלות לנעוץ בבקשה. ----------------------------------- הגדרות העברית בXP ----------------------------------- נכתב ע"י Alienware - אבירם קצת על הנושא - Windows XP לא תומך בצורה מלאה בעברית כברירת מחדל, כך גם בכל השפות האחרות שלא נכללות בקידוד Unicode. עבור שפות אלו צריך להתקין תמיכה בטבלאות הקידוד הנכונות (נשמע מסובך אבל ממש לא ). יש להכין דיסק של xp. 1. לוח הבקרה (Control Panel) : 2. אפשרויות שפה ואזור: 3. כאן ישנם 3 חוצצים, בכל אחד צריך להגדיר עברית כפי שמתואר בתמונות. בחוצץ הראשון הגדרות השפה הכלליות, המשמשות את המערכת. סביר להניח שלא תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה, יש לי וירוס שחדר למחשב שלי לתיקייה system32 ומשום מה הנורטון שיש לי שזה 2003 מעודכן לא הצליח להסיר אותו. הוא רושם לי הודעת שגיאה כאשר אניט מנהס להוריד אותו, ובו הוא כותב שנורטון לא הצליח להתגבר על הוירוס. כיצד ניתן להסיר את הוירוס הזה? תודה
-
Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה השבוע רכיבים למחשב חדש. (לוח + מעבד + זכרון + כרטיס מסך) ואני האדם שאמור להרכיב לו אותו. יש לו windows 7 בגרסאה של "שדרוג מערכת הפעלה קיימת" שנקנתה בעבר והותקנה על המחשב הקודם שלו - בו היה לו קודם win XP. הכל עובד לו כרגע פיקס כמובן. (אני מניח שאין צורך לציין שהדיסק מקורי וחוקי למהדרין..) עכשיו לשאלה, אם הבנו נכון את כוונת הדיסק שיש לו - הוא מתאים רק לשדרוג ולא עובד כהתקנה נקייה בפני עצמו. האם הבנו נכון ? אם אכן אי אפשר להתקין אותו כעותק נקי בפני עצמו - איך אנחנו יכולים להתקין לו את ה windows 7 במחשב החדש ? קראתי קצת על אפשרות של העברת ה windows 7 עם הכנסת דיסקים מיוחדים (דרך הווינדוס עצמה) או התקנת REPAIR INSTALL.. הבעיה היא שנהיה לי סלט ש…
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480528.msg4110608#msg4110608 יש לי Recovery DVD אבל אין לי כונן DVD - איך אני מעביר אותו לדיסק-און-קי (DOK) כדי שהמחשב יעשה ממנו boot & recovery? אשמח לכל עצה!
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-