Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחר שחזרתי מגיבוש טייס (לכל מי שרוצה לדעת סיימתי ושרדתי את הגיבוש אך תכונותי לא התאימו לקורס טייס... :-\ ) פתחתי את הICQ וקיבלתי עשרות בקשות מאנשים פה לקבל את הלינק. וגם באתר ראיתי שהתר'ד שלי הפך לוויכוח ציבורי. תגובה: לפי דעתי התוכנה חוקית למי שיש בבעלותו את התוכנות המלאות של העזרים שיש שם. אם צוות HWZONE החליט שלא להסתכן ולפרסם את הלינק אני מבין אותו ולכן מי שרוצה להגיע אל הלינק יוכל לעשות זה דרך האתר שלי ללא שום קשר לאתר זה ובלי מעורבותו בעניין או כדרך פרסום של התוכנה המעורערת שלי. האתר שלי אני מקווה לא צריך להצנזר או משהו כזה, זה לא אתר WAREZ או אתר הורדות זה סתם אתר נחמד אם כל מיני סרטונים נחמדים וכאלה כלומר חוקי לגמרי! לינק לאתר שלי מופיע פה בצד <-…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס מסך ATI HD4850 ואחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש (10.4) פתאום נעלמה לי הערכת נושא של windows aero והכל נהיה בצבע כחול כזה ולא שקוף. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערכת נושא סטייל Vista לXP. יש המלצות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשיתי איחוי בכונן D,המחשב נתקע הפעלתי את המחשב מחדש והחומר שהיה לי שם נעלם.לאן? היה לי רק רק מסמכי וורד והרבה... לאן לעזעזל הם נעלמו? יש מצב שהם נמחקו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על שולחן העבודה שלי? מקווה שמותר לי לפרסם את זה ... אם לא אני אמחק את זה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה רק אני או שבאתר הזה הפונטים פתאום גדלו? כי אצלי הם דיי גדולים ממה שהיו וזה נראה מוזר. זה לפעמים קורה גם באתרים אחרים
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-